Промени в областното ръководство на ГЕРБ-Кюстендил

Виктор Янев
Снимка: Кирил Фалин

Областният управител на Кюстендил Виктор Янев става и областен координатор на партия ГЕРБ в Кюстендил, реши националната комисия на управляващата партия. Промените са от петък. Досегашният областен координатор и депутат няколко мандата Кирил Калфин е подал оставка и тя е приета като областен координатор на ГЕРБ.Още от кореспондента

Според коментари в града направените промени са заради наближаващите евро избори и местните избори наесен. Някои дори го възприемат като светнала "синя лампа" по израза от преди няколко дни на лидера на ГЕРБ и премиер Бойко Борисов.

Досега Виктор Янев беше общински лидер на ГЕРБ в Кюстендил. Сега на този пост вече е Михаела Крумова, председател на общинсикя съвет в Кюстендил. Променено е и общинското ръководство на ГЕРБ в миньорския Бобовдол.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Хуан Гуайдо

Продължават протестите на венецуелската опозиция

На мащабен протест днес опозицията във Венецуела ще поиска президентът Николас Мадуро да обяви дата за нови избори в страната. Режимът на Мадуро от своя страна ще отбележи годишнината от встъпването в длъжност на предшественика му Уго Чавес. "Ще се видим на улицата утре, Венецуела," написа Хуан Гуайдо в "Туитър" по повод на днешните демонстрации. В..

публикувано на 02.02.19 в 09:41