Промени в областното ръководство на ГЕРБ-Кюстендил

Виктор Янев
Снимка: Кирил Фалин

Областният управител на Кюстендил Виктор Янев става и областен координатор на партия ГЕРБ в Кюстендил, реши националната комисия на управляващата партия. Промените са от петък. Досегашният областен координатор и депутат няколко мандата Кирил Калфин е подал оставка и тя е приета като областен координатор на ГЕРБ.Още от кореспондента

Според коментари в града направените промени са заради наближаващите евро избори и местните избори наесен. Някои дори го възприемат като светнала "синя лампа" по израза от преди няколко дни на лидера на ГЕРБ и премиер Бойко Борисов.

Досега Виктор Янев беше общински лидер на ГЕРБ в Кюстендил. Сега на този пост вече е Михаела Крумова, председател на общинсикя съвет в Кюстендил. Променено е и общинското ръководство на ГЕРБ в миньорския Бобовдол.
Още от категорията
Хуан Гуайдо

Продължават протестите на венецуелската опозиция

На мащабен протест днес опозицията във Венецуела ще поиска президентът Николас Мадуро да обяви дата за нови избори в страната. Режимът на Мадуро от своя страна ще отбележи годишнината от встъпването в длъжност на предшественика му Уго Чавес. "Ще се видим на улицата утре, Венецуела," написа Хуан Гуайдо в "Туитър" по повод на днешните демонстрации. В..

публикувано на 02.02.19 в 09:41