"Евертън" и "Уотфорд" разделиха точките в Англия, резултати и класиране

Първенство на Англия по футбол, мачовете от 16-ия кръг на Висшата лига:     "Евертън" - "Уотфорд" 2:2     от неделя:     "Нюкасъл" - "Уулвърхемптън" 1:2     от събота:     "Лестър" - "Тотнъм" 0:2     "Борнемут" - "Ливърпул" 0:4     "Арсенал" -..

публикувано на 11.12.18 в 08:43
Станислав Костов има вече 16 гола.

Станислав Костов от "Левски" остава на върха при голмайсторите в Първа лига

Класиране при голмайсторите след 19-я кръг в Първа футболна лига:      16 гола:     Станислав Костов (Левски)     15 гола:        Клаудиу Кешерю (Лудогорец)     12 гола:     Мартин Камбуров (Берое)     9 гола:     Тодор Неделев (Ботев Пловдив)..

публикувано на 11.12.18 в 07:57

Резултати и класиране след 19-ия кръг в Първа лига

Първенство на България по футбол, мачове от 19-ия кръг на Първа лига:  "Ботев" (Пловдив) - "Витоша" (Бистрица) - 3:0 от неделя: "Септември" - "Дунав" (Русе) - 2:1 "Верея" (Стара Загора) - "ЦСКА-София" - 0:1 "Лудогорец" (Разград) - "Славия" - 2:0 в..

публикувано на 11.12.18 в 07:53
Валверде

Валверде обеща: Ще гоним победата срещу "Тотнъм"

Ернесто Валверде настоя неговите футболисти да не подценяват мача си от Шампионската лига по футбол срещу "Тотнъм", въпреки че "Барселона" вече си спечели място на осминафиналите като победител в група "В". Треньорът на каталунците призна, че ще направи..

публикувано на 11.12.18 в 07:50
Лучано Спалети

"Интер" без Наинголан и Весино срещу ПСВ "Айндховен"

Халфовете Раджа Наинголан и Матиас Весино ще пропуснат мача на "Интер" срещу ПСВ "Айндховен", заяви треньорът на италианците Лучано Спалети. Неговият тим ще играе за излизане от група "В" на Шампионската футболна лига и ще го направи, ако постигне..

публикувано на 11.12.18 в 07:47
Маурисио Почетино

"Тотнъм" си вярва, че може да победи "Барселона"

"Тотнъм" може да победи "Барселона" на "Ноу Камп", смята мениджърът на лондончаните Маурисио Почетино преди мача от Шампионската футболна лига на Европа. "Тотнъм" се нуждае от идентичен или по-добър резултат от този на "Интер" срещу ПСВ "Айндховен", за да..

публикувано на 11.12.18 в 07:37
Бранимира Маркова

Бранимира Маркова и Катрин Тасева ще участват в "Мастер клас" в Бразилия

Генералният мениджър на национален отбор жени индивидуално Бранимира Маркова и националната състезателка Катрин Тасева ще участва на "Мастер клас" по художествена гимнастика в Сантос (Бразилия). Двете ще пътуват за бразилския град днес по покана на..

публикувано на 11.12.18 в 07:34
Тодор Неделев

"Ботев" (Пд) победи "Витоша" с хеттрик на Тодор Неделев

"Ботев" (Пловдив) победи с 3:0 "Витоша" (Бистрица) в последния мач от 19-ия кръг на първата ни футболна лига.  Хеттрик за домакините направи Тодор Неделев с голове в 24-ата, 32-ата и 45-ата минута (от фаул). Това е първият хеттрик на национала за..

публикувано на 10.12.18 в 19:41
Александрина Найденова

Найденова премина първия кръг в Индия

 Александрина Найденова се класира за втория кръг на турнира по тенис на твърди кортове в Пуне (Индия) с награден фон 25 хиляди долара. Започналата от квалификациите наша тенисистка победи друга преминала през пресявките състезателка - Марина Чернишова..

публикувано на 10.12.18 в 18:23

Девет от "Реал" номинирани в отбора на УЕФА

Европейската футболна федерация УЕФА обяви номинираните в анкетата за Отбор на годината. Феновете могат да гласуват за идеалната единадесеторка на сайта на централата, като номинираните са общо 50, а с най-много представители е европейският клубен шампион..

публикувано на 10.12.18 в 17:21
Николай Пенчев премина в

Николай Пенчев смени отбора в Полша

Волейболният национал Николай Пенчев, който напусна "Сточня" (Шчечин), след като клубът изпадна в тежка финансова криза, вече има нов клуб в Полша. Пенчев ще продължи кариерата си в "Онико" (Варшава), воден от френската легенда Стефан Антига. Специалистът..

публикувано на 10.12.18 в 17:12
Валери Божинов

Божинов: Валери без неговите съотборници и колеги няма как да има успехи

Звездата на "Ботев" (Враца) Валери Божинов получи 11 гласа за играч на 16-ия кръг в Първа лига за двата гола и цялостното си представяне в мача с "Левски". В класацията за играч на ноември Божинов получи 14 гласа, следван от Кирил Десподов от ЦСКА-София с..

публикувано на 10.12.18 в 15:47

Шампионът в НБА взе наградата "Спортна личност на годината"

Шампионът в Националната баскетболна асоциация "Голдън Стейт Уориърс" спечели наградата на списание "Спортс Илюстрейтед" за "Спортна личност на годината". "Уориърс" стават едва четвъртия тим, удостоен с предстижното отличие, след националния отбор по хокей..

публикувано на 10.12.18 в 15:29
Виктория Томова

Виктория Томова победи бивша №48 в света в Дубай

Първата ракета на България Виктория Томова е на осминафинал на тенис турнира в Дубай, ОАЕ, който е с награден фонд 100 хиляди долара плюс гостоприемство. Тя се наложи над бившата №48 в света Карина Витхьофт от Германия с 6:3, 6:3 след малко..

публикувано на 10.12.18 в 14:52
Ясен Петров

Ясен Петров разкри как се успява в Китай

Бившият треньор на "Левски" Ясен Петров се завръща в събота в Китай, където започва подготовка с втородивизионния "Шъдзджуан". Тимът ще гони класиране в елита на местния футбол. "За да успееш в Китай, трябва да работиш добре с местните футболисти. Във..

публикувано на 10.12.18 в 14:40
Никола Спасов

Треньорът на "Царско село": Не беше лесно да станем първи

Отборът на "Царско село" завърши на първо място есенния дял от шампионата по футбол във втора професионална лига. Тимът, воден от Никола Спасов, събра 46 точки в актива си и има 7 повече от втория състав в групата "Монтана". Трети в класирането е "Арда" с..

публикувано на 10.12.18 в 14:34
Мохамед Салах постигна хеттрик през уикенда.

Клоп: Не съм се притеснявал за Салах, чака ни голям мач с "Наполи"

Мениджърът Юрген Клоп никога не е бил притеснен за формата на Мохамед Салах. Египетският нападател направи много силен първи сезон и вкара 44 гола, а през този започна малко по-бавно. Салах обаче постигна хеттрик във вратата на "Борнемут" в последния кръг и..

публикувано на 10.12.18 в 14:25
Теодор Кабакчиев

Теодор Кабакчиев в топ 10 на световния супер ендуро шампионат

Теодор Кабакчиев с КТМ завърши на 9-о място в първия кръг на световния супер ендуро шампионат. С резултат 4-12-12 в трите манша на клас „Джуниър“ (за състезатели до 23 години) състезателят на „Exteme Racing“ даде 12-о време в квалификациите, което..

публикувано на 10.12.18 в 14:18
Ансамбъл-девойки

Сребро за ансамбъла девойки в Кайро

Ансамбълът девойки в състав Александра Кьосева, Маргарита Василева, Карина Димитрова, Жанина Георгиева, Яна Момчилова, Снежана Колева, Моника Заркова и Анелия Желязкова спечели сребърен медал в многобоя на международния турнир по художествена..

публикувано на 10.12.18 в 14:06
Георги Кабаков (в средата) ще ръководи

Георги Кабаков свири мач в Шампионската лига

Българският съдия Георги Кабаков получи престижен наряд за двубоя от груповата фаза на Шампионската лига между "Валенсия" и "Манчестър Юнайтед" в сряда. Срещата е на 12 декември от 22:00 часа на стадион "Местая".  В бригадата на пловдивчанина влизат още..

публикувано на 10.12.18 в 13:13