Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Разграбват се билетите за концерта на Мадона в Истанбул

Снимка: ЕПА / БГНЕС

Билетите за концерта на Мадона, който ще се състои на 7 юни в Истанбул се разграбиха още в първия ден. Над 25 хиляди билети са продадени само за седем часа, съобщиха организаторите.

Една част от билетите са били закупени от фенове на Мадона от България, Гърция, Азербайджан и от много градове в Турция.

Мадона ще изнесе концерт в Истанбул в рамките на световното си турне, което ще започне на 29 май. Истанбул ще бъде първата спирка, а след това ще пее още в 26 страни.

Концертът ще се състои на стадиона Тюрк Телеком Арена, който е с капацитет за 50 хиляди души.

Цените на билетите са между 50 и 200 евро.

Мениджърите на певицата няколко пъти отлагаха датата на концерта й в Истанбул, докато накрая се уточни да е се състои на 7 юни.

Мадона много отдавна не е идвала в Истанбул. Последното й турне тук бе през 1993 година, когато пя на стадиона Иньоню на брега на Босфора.

Известен турски майстор на препаски, каквито ползват пехливаните, Мурат Бонджук приготвя специален комплект за певицата, който поръчал дизайнерът й Жан Пол Готие. Със скъпоценни камъни и характерни османски мотиви щял да украси препаската на Мадона, с която певицата възнамерявала да се появи пред феновете си на концерта в града на Босфора.

По публикацията работи: Нахиде Дениз - кор. на БНР в Истанбул
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна