Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Илиян Илиев ще е новият треньор на "Левски" от лятото

Снимка: Архив

 

От лятото новият треньор на "Левски" ще казва Илиян Илиев. Договорът на сегашния наставник на "Берое" ще е за 3 години. Изричното желание на Илиев е било тази договорка да бъде оповестена след края на първенството, заради ангажиментите му към тима от Стара Загора.

Ръководството на "сините" е дало картбланш на новия наставник да сформира свой екип и то от хора, свързани с "Левски". Сезонът ще бъде завършен от помощник треньора на отбора Викторио Павлов, като на помощ ще дойде и Ясен Петров, който сега изпълнява ролята на скаут.

Изпълнителният директор Иво Тонев оповести още, че в "Левски" се закрива длъжността спортно-технически директор, като всичко в това отношение ще бъде съсредоточено в ръцете на Илиян Илиев. Освен Георги Иванов, клуба напускат психолога на тима проф. Татяна Янчева и Светльо Караначев от отдел "Маркетинг".

Капитанската лента в отбора вече ще се носи от Пламен Илиев, а не от Владимир Гаджев, като решението е взето еднолично от Иво Тонев. Според него най-правилното решение, а и негово желание, е било за треньор на "Левски" да бъде назначен Станимир Стоилов.

По публикацията работи: БНР

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна