Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Михаил Мадански повика 20 футболисти за контролата срещу Македония

Снимка: БГНЕС
Михаил Мадански повика 20 футболисти за контролата срещу Македония. Срещата ще се играе на 14-ти ноември в Благоевград. В групата попадат и трима състезатели, които до сега не са получавали повиквателни за младежкия ни тим. Това са вратарят на „Черно мореГеорги Китанов, защитникът на „Ботев” (Враца) Мартин Василев и нападателят на „Локомотив” (Пловдив) Серафим Михайлов.

 

В отбора след контузия се завръща Антон Недялков от „Литекс”. Заради операция на коляното от състава отпада стражът на „Нотингам” Димитър Евтимов, както и Диего Фераресо от „Локомотив” (Пловдив), който е с херния и ще бъде опериран.

Повиквателните за Китанов и Михайлов са предизвикани от желанието ни да започнем да интегрираме в отбора и някои от по-младите момчета, които правят впечатление, а и освен това са в плановете на треньорите на мъжките клубни състави. Мога да кажа, че и на следващите лагери ще се придържаме към тази линия, коментира Михаил Мадански.

Групата на България:

Вратари: Георги Китанов - „Черно море”, Димитър Илиев - "Калиакра” ( Каварна)

Защитници: Георги Терзиев  - „Черноморец”, Асен Георгиев  - „Ботев” ( Враца), Мартин Василев  - Ботев” ( Враца), Антон Недялков -  „Литекс”, Ангел Грънчов - ЦСКА, Иван Горанов - „Берое”.

Полузащитници: Симеон Славчев - „Литекс”, Ивайло Чочев -  „Чавдар” ( Етрополе), Тодор Неделев  - Ботев” (Пловдив), Янко Ангелов - „Любимец”, Емануил Манев  - „Нефтохимик”, Пламен Кожухаров - „Видима-Раковски”, Мартин Райнов  - „Берое”, Радослав Кирилов - „Лумедзане”.

Нападатели: Александър Колев - „Десел Спорт”, Живко Петков -„Нефтохимик”, Илиян Капитанов  -„Черно море”, Серафим Михайлов  - „Локомотив” ( Пловдив).

 

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна