Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

„Лудогорец” и „Берое” не успяха да се победят

Снимка: БГНЕС

Лудогорец не успя да увеличи преднината си на върха на класирането. Лидерът в "А" футболната ни група не можа да спечели гостуването си на Берое, като двубоят от 17-тия кръг на първенството на стадиона в Стара Загора завърши 0:0.

Вчера основният конкурент на "орлите" за титлата – Левски, загуби гостуването си на Ботев (Пловдив). Шампионите обаче се възползваха само частично от този шанс, след като не успяха да отбележат гол в Стара Загора и трябваше да се задоволят с точката.

По този начин Лудогорец вече има преднина от две точки пред Левски, докато Берое спечели ценна точка в борбата за оцеляване и излезе от зоната на изпадащите.

След срещата наставникът на Лудогорец Ивайло Петев не остана доволен от нулевото равенство

Играхме по-слабо. Особено през първата част пропиляно полувреме. Необяснимо за мен. Всички играха под нивото си. Колкото и да бяхме взискателни през седмицата и да знаехме как ще играе Берое, не съумяхме, и резултатът е 0:0. Съжаляваме, че не увеличихме преднината, но първенството не е свършило.

Треньорът на Берое Петър Хубчев заяви, че е старозагорци са свършили добра работа срещу шампиона Лудогорец

Точката не е достатъчна, но от желанието на момчетата съм много доволен вече втори мач поред. И без това нямаме много точки. Днес мисля, че свършихме добра работа. Има какво още да се желае. Лудогорец е най-техничният отбор в България и и играе най-добрия футбол. Това е причината да бъдем близо до тях по терена, каза Хубчев.

 

 

 

По публикацията работи: БНР
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна