Eмисия новини
от 07.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Венцеслав Стефанов: Целта пред "Славия" е да влезе в първата шестица

Снимка: БГНЕС

Целта пред футболния "Славия" е да влезе в първата шестица в първенството, категоричен е президентът на клуба Венцеслав Стефанов. Според него тази цел може да бъде постигната с налагането на млади играчи от школата на "белите", а бившите треньори на отбора Велислав Вуцов, Емил Велев и Мартин Кушев не са имали смелост да налагат кадри от академията на Славия.

Първата и основна цел е да влезем в първата шестица. След това може да се готвим за нещо по-сериозно. Интересите на "Славия" са над всичко. Искаме да бъдат налагани младите. Вуцов, Велев и Кушев ги беше страх да правят това. Искам треньор, който да налага младите, заяви Стефанов на пресконференция.

Той говори и за евентуалната реконструкция на клубния стадион, както и за края на лятната селекция. До 1-2 години стадион "Славия" може да има изцяло нова визия. Осветлението е най-белият кахър. Надявам се, че този месец ще успеем да финализираме някои неща, свързани със стадиона. Имаме същия бюджет, като миналата година. Може да вземем още един централен защитник, каза още президентът на Славия.

Според него "белите" са един от изрядните клубове в българския футбол. Ние сме един от изрядните документално клубове, които са 4-5. Искам всички отбори да докажат, че могат да завършат първенството без простотии и измами, завърши Венцеслав Стефанов.

Част от изказването на Стефанов може да чуете от звуковия файл.
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна