Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ФИЛА даде отлична оценка на федерацията ни по борба за организацията на Световното за юноши и девойки

Снимка: БГНЕС

Международната федерация по борба (ФИЛА) даде отлична оценка за организацията на завършилото Световно първенство по борба за юноши и девойки в София. Благодаря за прекрасното световно първенство, се казва в писмо, подписано от Боб Кондрон, завеждащ медийната политика на ФИЛА. Благодаря за отличния и ефективен подход, по който всички ваши служители и доброволци обслужваха този шампионат, така важен за ФИЛА. През целия път - от акредитацията до транспортирането и настаняването на спортистите и длъжностните лица всичко бе направено с гордост, всеотдайност и много желание. Всички тези хора бяха истински посланици на България. Благодаря ви за това, се казва още в писмото.

Кондрон дава отлична оценка и за условията, които бяха предоставени на медиите по време на шампионата - условие, което е изключително важно за подобаващо отразяване на голямо първенство. Бил съм директор за медийната политика на Олимпийския комитет на САЩ, бил съм на 15 олимпийски игри и на много международни събития, но на някои от тях не съм се чувствал така добре, както на това Световно първенство. И това е наистина много приятно. А причина е екипът, който обслужваше пресцентъра, създал приятелска и професионална атмосфера за работа на медиите. Може да бъдете горди с тях. А аз вече да ги наричам приятели, добавя Кондрон.

Поздравителен адрес за завършилото Световно първенство изпрати и председателят на парламентарната Комисия за децата, младежта и спорта Христо Монов. Благодарим ви за щастливите трепети, с които ни дарявате. Обещавам ви, че заедно с всички вас ще направя всичко по силите си за оставане на борбата в олимпийските игри, се казва в поздравлението.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени