Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

„Гнездото на стършелите” започва да жужи в ефира, 29 януари от 13 часа

Румен Белчев, Сергей Трайков и Йордан Попов (отляво надясно).
Снимка: Архив
От 3 февруари България вече няма да е същата. Други ще са хората, които слушат радио. Друго ще е радиото. И дори политиците, депутатите, министрите, общинарите, държавните чиновници и прочее персони от голямото „добро утро” ще са различни. Причината? На този ден от 10.30 часа в сутрешния блок на програма „Христо Ботев” „Нашият ден” започва да жужи високо и стръвно „Гнездото на стършелите” – съвместна рубрика на екип „Хумор и сатира” и вестник „Стършел”.
Какви ще ги вършат всеки петък стършелите Румен Белчев, Йордан Попов и Сергей Трайков? Разбира се, те ще правят това, което умеят най-добре – ще жилят наред в коментарите си на събитията от изминалата седмица. А за да е още по-сериозна работата, в „Гнездото на стършелите” ще гастролира и Вичо Балабанов със своята китара, за да изпява по една песен, вдъхновена от най-важното събитие на седмицата.
Бъдете със стършелите всеки петък от 10.30 часа, а ако сте пропуснали някой техен коментар, можете да го откриете в сайта на програма „Христо Ботев” и във вестник „Стършел”.
А на 29 януари от 13 часа в „Академия Комика” ще чуете разширено едночасово издание на рубриката, което ще ви спечели веднъж и завинаги за жилещата кауза на стършелите.
По публикацията работи: Весел Цанков
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени