Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ЦСКА представи Стивън Сънди

Най-новото попълнение на ЦСКА Стивън Сънди бе официално представен днес.

Нигериецът с испански паспорт премина медицински прегледи тази сутрин, след което парафира договора си с клуба за 2 години и половина.

Сънди ще взима тавана на заплатите в ЦСКА - 15 000 лева на месец, разкри изпълнителният директор на клуба Александър Тодоров.

25-годишният дефанзивен халф е играл за отбори като "Валенсия", "Осасуна" и "Нумансия", а за последно се подвизава в израелския "Бней Сахнин". Сънди има мачове и за младежкия национален отбор на Испания.

Радвам се да бъда тук, в България, особено в отбор като ЦСКА. През миналия сезон имах оферта от отбор от България, но тогава нещата не се случиха, но сега съм в ЦСКА. Ще дам най-доброто от себе си, за да върнем отбора на позицията, на която принадлежи исторически. Разделих се с "Бней Сахнин", защото нивото на отбора не беше добро. Имах и други проблеми. Да играеш за клуб като ЦСКА е престиж. Запознах се с историята на ЦСКА и видях, че отборът е имал много успехи не само в България, но и в Европа. Интересът на ЦСКА към мен датира от около месец. Това е една възможност да се развивам като футболист, каза Стивън Сънди.

 

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна