Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Инфарктен втори мач за "Ком" Берковица

С резултат 1-3 в полза на гостите завърши мачът между "Ком" Берковица и "Партизан" Червен бряг. Срещата бе белязана от спорни съдийски решения и бурни реакции от страна на публиката.

Началото на мача обещаваше добър футбол, но съмнения, че реферите са пристрастни лъснаха много скоро– още през първото полувреме беше отсъдена дузпа в полза на гостите, както и няколкото жълти картона. Истинската буря се разрази след като в началото на второто полувреме резултатът се изравни след гол за домакините от пряк свободен удар.

Броят на жълтите картони, присъдени на "Ком" достигна абсурдно количество – 7, а на червените- 2. Към това бяха прибавени и 2 дузпи.

Събудилата се публика изригна, поради което на два пъти мачът бе прекъсван. След пряк свободен удар гостите поведоха във веменния резултат, а след отсъдена втора дузпа достигнаха и до крайния 1-3. След каря на мача на съдиите им се наложи да изчакат на терена, за да бъдат изведени под засилена полицейска охрана до съблекалните.
Въпреки резултатът, новакът в Северозападната "В" група "Ком" – показа дух и екипна игра и даде заявки за едно достойно класиране занапред. Отборът започна с победа в първия си мач в групата, като на 18 август победи с 2:0 гостуващия Трявна.
По публикацията работи: Петя Генова
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна