Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Отборът на "Монтана" замина за Варна

Футболистите на Монтана заминаха ранно тази сутрин за Варна. Утре от 17 часа тимът гостува на Спартак /Варна/ в среща от 6-ия кръг на "Б" групата. Монтана заема 10-то място във временното класиране с актив от 4 точки. Заради контузия мача пропуска Богомил Дяков, а Ели Маркес не е готов напълно след травма. След загубата от Витоша /Бистрица/ ръководството остана недоволно от играта на някои футболисти и вероятно ще има промени. В групата се завърща Мирослав Антонов. Нападателят пропусна тренировките миналата седмица, тъй като бе на проби в Чехия. Помощник треньорът на Монтана Дилян Иванов е оптимист за мача във Варна:

"Както винаги, отиваме за победа - друга алтернатива нямаме. На тренировките няма никакви оплаквания, проблемът е, когато излезем в официален мач. Дано сега късметът е с нас."

От БФС обявиха нарядите на съдиите за 6-ия кръг на "Б" групата. Мачът във Варна между Спартак и Монтана е поверен на Мирослав Йорданов, с помощници Юри Йонков и Дарин Страхилов. Живко Недялков е четвърти арбитър.
По публикацията работи: Любо Андреев

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна