Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Атанас Тодоров: Представянето на момчетата не е особено задоволително

Атанас Тодоров: Представянето на момчетата не е особено задоволително
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Нещата се развиха не точно както искахме. Да не звучи като оправдание, но огромно влияние ни оказа часовата разлика. Момчетата се състезаваха в 8 часа сутринта, което е 3 часа българско време., това оказа отрицателно влияние. Направиха някои добри неща, но допуснаха и доста грешки. Представянето им като цяло, според ме не е особено задоволително, това заяви  от Китай специално за предаването „На финала“ старши треньорът на мъжкия ни национален отбор по спортна гимнастика Атанас Тодоров.

Националите ни в момента са на 20-то място във временното класиране, след първия състезателен ден и първите 5 от общо 10 потока на световното първенство в Наннин (Китай).

Целта да се класираме сред първите 24 отбор на планетата е невъзможна, като се има предвид и травмите които получиха момчетата преди световното първенство. Подготовката не премина както трябва.Отпаднаха момчета на които се разчиташе много. Тук доведохме двама дебютанти, без  никакъв опит. Участват 74 страни, конкуренцията е огромна, допълни Тодоров.

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени