Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Георги Иванов: Готвим се за победа и не се притесняваме от ЦСКА

| обновено на 24.10.14 в 16:16
Георги Иванов: Готвим се за победа и не се притесняваме от ЦСКА
Снимка: БГНЕС
Готвим се за победа и не се притесняваме от ЦСКА. Познаваме се достатъчно добре, но този мач ще бъде различен от онзи преди три месеца. В момента те са лидери и може би са фаворити, но и ние имаме нужните качества, за да стигнем до победата. Не трябва да допускаме грешки и трябва да покажем играта от мача срещу Лудогорец, заяви Георги Иванов- старши треньор на „Левски“ при срещата си с журналистите днес.

Наджиб Амари има шанс да играе във „вечното дерби“. Крилото тренира наравно със своите съотборници последните два дни, но Иванов все още не е решил на кого да заложи в стартовия състав.

Състоянието на Амари се подобрява и предстои да преценим дали той ще играе срещу ЦСКА. Всички наши футболисти ще бъдат мотивирани, независимо кой ще започне и кой ще влезе. Уважавам всички наши играчи, но срещу ЦСКА ще играят тези, които се представят най-добре на тренировките и изпълняват указанията на треньорското ръководство. Този мач ще бъда игра на нерви и тактическо надиграване, така че не бива да излизаме с напрежение. Но ние треньорите правим всичко възможно до началото на мача. След това зависи от футболистите да спазват тактическите указания, каза Иванов.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна