Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Константин Папазов: Дано да имаме късмет и да затрудним "Цървена звезда"

Константин Папазов
Снимка: БГНЕС

Българският баскетболен шампион "Левски" излиза срещу лидера в Адриатическата лига "Цървена звезда" (Сърбия) в среща от 14-ия кръг на надпреварата. Двубоят ще е играе утре от 14.00 часа в зала "Универсиада", но ще бъде пред празни трибуни заради наказанието на "сините".

Възпитаниците на Константин Папазов са на последно място с 1 победа и 12 загуби, а "Цървена звезда" има рекордните от началото на сезона 13 поредни успеха. Българският тим се нуждае от коледно чудо в утрешната битка между първия и последния отбор в класирането.

"Страхотно е за нас, че ще можем да приемем Цървена звезда в София, но за съжаление няма да можем да направим коледен подарък за нашите фенове, защото и тази среща ще бъде без публика. Ситуацията е много трудна за нас във всеки аспект. На съвсем различни етапи сме с Цървена звезда - ние се опитваме да оцелеем, докато те са в Топ 16 на Евролигата. Изпитвам уважение към моите момчета, които играят със сърцата си в последно време, и стават все по-добри и по-добри с всеки изминал мач. Ние ще се опитаме да затрудним "Цървена Звезда" и се надяваме поне веднъж да имаме късмет. Кой знае, Бъдни вечер е в България, така че всичко може да се случи", коментира Папазов преди срещата.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна