Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Григор Димитров срещу Томи Робредо тази нощ в Индиън Уелс

Григор Димитров срещу Томи Робредо тази нощ в Индиън Уелс
Снимка: atpworldtour.com

Григор Димитров излиза срещу Томи Робредо в мач от третия кръг на тенис турнира в Индиън Уелс. За първи път в кариерата си първата ни ракета ще се опита да се класира за осминафиналите на турнир от сериите "Мастърс".

Мачът е четвърти в програмата на корт номер 2 и ще започне около 2,00 часа след полунощ българско време. Преди тях на същия корт ще излязат канадецът Милош Раонич и украинецът Александър Долгополов.

Хасковлията и испанецът са се срещали два пъти помежду си до момента, като имат по една разменена победа. Робредо спечели първия им сблъсък със 7:5, 6:1 на клея в Барселона през 2013 година, но през изминалия сезон Димитров взе реванш след 7:5, 5:7, 6:4 на "Мастърс"-а в Торонто.

Робредо е спечелил 12 титли от турнири на АТП в кариерата си, достигна до четвъртфиналите на Откритото първенство на САЩ и на Откритото първенство на Франция през 2013 година.

При нова победа в Индиън Уелс Григор Димитров ще си осигури 90 точки за световната ранглиста и чек за 59 185 долара, а в спор за място на четвъртфиналите ще се изправи срещу победителя от срещата между Милош Раонич и Александър Долгополов.


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна