Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ивайло Петев: Имаше малко футбол на „Левски“ – „Лудогорец"

Ивайло Петев
Снимка: sportal.bg

Националният селекционер Ивайло Петев днес беше гост на Българската аматьорска лига по минифутбол, където изтегли жребия за 1/16-финалите. Веднага след това той говори пред журналистите, които първо го попитаха за мнението за мача „Левски“ – „Лудогорец“, втори полуфинал за Купата на България.

Доста оспорван мач. Определено качеството на футбола не беше чак толкова на високо ниво, но с оглед заряда и заради това, че е турнирна битка, оправдава и двата отбора. Всички, които са част от националния отбор и играха снощи в двубоя, играха на едно добро ниво, каза Петев.

Сините спечелиха с 1:0 и се класираха за финала, където ще срещнат „Черно море“. На въпрос дали е набелязал нови хора от вчерашния мач, Петев заяви: Доста голям кръг от хора наблюдавам и вие ще се убедите в това.

До дни трябва да се финализира една контрола, която треньорът иска да се изиграе преди мача с Малта и след това идва и квалификацията на 12-и юни.

Радвам се, че Ивайло Чочев намира място в първите 11 в един италиански отбор. И за всички нас е радващо, че той се представя доста убедително и на доста добро ниво. Аз съм щастлив, че му се дава възможност да покаже своя потенциал.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна