Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Монако готви оферта за Чочев

Ивайло Чочев
Снимка: ЕПА/БГНЕС

"Монако" ще опита да привлече отново Ивайло Чочев. Според вестник "Гадзета дело Спорт" тимът на Димитър Бербатов ще направи втори опит за привличането на талантливия българин, след като през лятото не успя.

Българският национал е привлякъл погледите към себе си със силните си игри за "Палермо" игри през миналия месец. Чочев игра във всички пет мача през април, в четири от които като титуляр. Отличното му представяне на терена пък беше подпечатано с първите му голове както за "Палермо", така и в Серия "А". Само в рамките на седмица халфът вкара 3 гола в два мача, с което донесе две победи на "Палермо". В последни дни се заговори, че интерес към Чочев има и от "Интер".

Заради добрите изяви на българина от Палермо са готови да му предложат нов договор. В Италия вече се говори, че цената на халфа е около 6 млн. евро. "Монако" беше много близо до Ивайло Чочев миналото лято. Забавянето на трансфера на Хамес Родригес в "Реал" (Мадрид) принуди сделката да поеме в друга посока, независимо че от френския клуб помолиха официално ЦСКА да прояви търпение.


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна