Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Треньорът на "Левски": С "Черно море" няма как да се изненадаме

Стойчо Стоев
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на "Левски" Стойчо Стоев заяви, че в тима няма напрежение преди финала за Купата на България срещу "Черно море" в събота.

Може би като наближава този мач, ще има предстартова треска, но напрежение не бих казал. Предстоящият двубой ще бъде коренно различен от срещите за първенството. Малко или много мачовете за първенството не бяха с този залог. Познавам всичките футболисти на съперника, както и стила, и начина им на игра. Познаваме се добре, заяви Стоев.


Той призна, че дузпите не са изключен вариант за развръзка на сблъсъка с варненци. Дузпите влизат във футбола, все пак е финал. Ще има изпълнение на някоя и друга дузпа на тренировките, сподели Стойчо Стоев.

По повод очакваната сериозна подкрепа от трибуните от "сините" привърженици, наставникът на "Левски" каза, че е напълно възможно отборът да се чувства като домакин. Еуфорията в левскарската общност е голяма. Със сигурност ще дойдат много поддръжници на "Левски", които ще създадат неповторима атмосфера. Ние искаме да им се отблагодарим подобаващо. Ще направим всичко възможно, за да победим. Имаме съперник, който има своите достойнства. Това е финал, в който надявам се да съумеем да извлечем позитивите от ситуациите, които ще създадем, завърши наставникът на "сините".

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени