Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Хубчев отново влезе в спор с феновете в Стара Загора, Никола Спасов недоволен от точката

Петър Хубчев отново се скара с феновете на "Берое"
Снимка: sportal.bg

Старши треньорът на "Берое" Петър Хубчев влезе за пореден път в спор със запалянковците на тима след края на мача срещу "Черно море". Срещата в Стара Загора завърши 1:1 и това предизвика недоволството на част от феновете, а Хубчев не им остана длъжен и се приближи до трибуните, където в продължение на минута разговаря на висок глас с тях. Любопитното е, че това не е първи случай през тази година, когато Хубчев има проблеми с привържениците на тима, като при предишния случай той дори отправи неприличен жест към запалянковците на "Берое".

Наставникът обясни на пресконференцията след двубоя за инцидента след края на срещата:

Винаги има фенове, които са недоволни от резултата. Това е нормално. Дори и да се печели тези фенове са недоволни. Днес доминирахме и стояхме добре, но миг невнимание ни коства победата. Не сме се прибирали. Сигурно е можело по хиляда начина да се реагира. Момчетата се опитаха да обърнат мача, но това е, това можем. За съжаление много от съдийските грешки са срещу нас, но не вярвам да има тенденция, каза Хубчев.



Никола Спасов не остана доволен при равенството на



Мисля, че в крайна сметка изгубихме две точки. Не започнахме добре и изиграхме слабо първо полувреме. Не бяхме въобще активни в атака и съвсем резонно "Берое" ни вкара гол независимо, че беше от статично положение. Владееха повече играта, а ние се бяхме прибрали в средата на терена. Това ни беше първоначалната идея, но не поглеждахме към вратата на противника. Имаше епизодични атаки и плахо поглеждахме към вратата. Не съм доволен от резултата и мисля, че играхме по такъв начин, че трябваше да вземем мача. Имахме чисти положения през второто полувреме, много преди "Берое" да ни създадат проблеми. Ако бяхме вкарали втори гол, щяхме да вземем победата. Отборът има достатъчно самочувствие. Винаги е хубаво да се печели, но съжалявам днес за трите точки. Нямаме достатъчно точки, но няма криза, няма притеснения. Аз съм сигурен, че нещата вървят напред и ще играем все по-добре, коментира треньорът на варненци Никола Спасов.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна