Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Антон Карачанаков: "Левски", "Лудогорец", "Литекс" и "Берое" са фаворити за титлата

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Отборите на "Левски", "Лудогорец", "Литекс" и "Берое" са фаворити за титлата, това заяви футболистът на „Славия“ Антон Карачанаков. Нападателят на „белите“ получи наградата за най-добър играч на 9-ия кръг от "А" група, след като бе в основата за успеха с 2:1 над „Монтана“.

Той спечели с девет гласа пред голаджията на „Лудогорец“ Клаудио Кешеру и Роман Прохазка от „Левски“. Това е трета награда в неговата кариера, като предните две ги получи, докато се състезаваше за ЦСКА.

Благодаря на всички, които са гласували за мен, на моите съотборници, треньори и ръководство. Чувствам се добре, отборът върви добре мога да кажа в "А" група. Даваме всичко от себе си, но нямам представа защо играем по-добре като гости, отколкото като домакини. Целите на "Славия" са всеки мач да побеждаваме и колкото се може по-напред да бъдем в класирането. Всеки иска да играе в Лига Европа, но ще видим, има много мачове до края на сезона, сподели Карачанаков, който коментира сензационното отпадане на "белите" за Купата на България от "Спартак" (Плевен) вчера.

Неприятно е да паднеш от "Спартак". Бяхме фаворити, мисля си, че имаше малко подценяване от наша страна. Ние пропуснахме нашите шансове, а момчетата на "Спартак" си вкараха своите положения, допълни футболистът.



Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна