Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Венци Стефанов: ЦСКА няма как да играе във „В“ група

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Президентът на „Славия“ Венцеслав Стефанов заяви, че е невъзможно ЦСКА да играе във „В“ група и препоръча на феновете на „червените“ да търсят вината на друго място, а не в БФС.


Има си закони на ФИФА и УЕФА. Защо прехвърляте на Изпълкома тези неща? Има си решение на правната комисия. Това няма нищо общо с Изпълкома. Заблуждават се хората, както и феновете на ЦСКА. Изпълнителният комитет единствено може да одобри решението на правната комисия, никога не може да вземе обратно решение на правната комисия. Законите в България са валидни за всички. Нека феновете на ЦСКА да си търсят вината другаде, заяви Стефанов след победата на „Славия“ с 2:0 над „Ботев“ (Пловдив).

Лесните победи не са сладки. Пропуснахме много положения, имаше и несправедливо отменен гол. Направи ми впечатление, че след първия ни гол Ботев се забърза. През другото време бяха в тръст. Съдията твърде дълго ги търпя. Все пак правдата възтържествува. Жереми Манзоро може да го хванат само с ласо. Нямат друг шанс. Размяташе ги по игрището като шалчета, каза още Стефанов.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна