Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Състоянието на бизнесмена, прострелян във Враца, остава критично

| обновено на 22.01.16 в 15:06

Бизнесменът Красимир Николов бе прострелян от маскиран нападател малко преди полунощ пред дома му във Враца. Нападението било извършено около 23 часа снощи, след като той паркирал колата си в двора на къщата, в която живее със семейството си. Стреляно е от засада и нападателят е бил маскиран. В тялото му са попаднали 5 куршума.

Николов незабавно е откаран от свои близки в Спешния център на врачанската болница. Там е стабилизаран и по желание на близките му е откаран в София. Според информация от Военномедицинска академия простреляният е на командно дишане в реанимация и състоянието му е критично. 
Има рани в корема, таза, множество фрактури и му е направена операция.

51-годишният Красимир Николов, известен във Враца като Краси Яричката, е познат като един от транспортните босове в града. Бизнесът му е чист. Стартира с продажба и ремонт на автомобили. Към момента има голяма транспортна фирма, в която превозните средства са десетки. Името му по никакъв начин не се свързва с криминални случаи.

Красимир Николов дава хляб на над 100 семейства, коментира един от съседите на улицата, на която живее той. Хората, които работят в неговата фирма, смятат, че той е изключително коректен работодател и са много доволни от него.

По случая е образувано досъдебно производство.

Подробности чуйте в звуковия файл.
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна