Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Манчини бесен след загубата от "Милан"

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Старши треньорът на "Интер" Роберто Манчини бе бесен след поражението на тима му от градския съперник Милан с 0:3 и хвърли основната вина за това върху главния съдия и помощниците му.

Трябваше да има червен картон за "Милан" през първото полувреме, защото техният защитник бе последен в защитата. Може би пък и съдията не знае правилата. Съдиите бяха най-слабите на терена, а представянето им бе катастрофално, каза Манчини.

Наставникът на "Интер" призна, че е отправил неприличен жест към запалянковците на "Милан". Реакцията му била в следствие на обидите, с които го засипали запалянковците, след като главният съдия го изпрати да догледа мача от трибуните.

Нищо нередно не бях казал, но съдиите в наши дни са такива. Обиждат се лесно. Съжалявам за жеста, който отправих. Не трябваше да се поддавам на емоциите, добави бившият наставник на "Манчестър Сити".

Решителният момент в мача бе пропускът на Икарди от дузпа. Преди това бяхме в мача и имахме всички шансове, но когато изпускаш в такива деликатни моменти, губиш увереност.

Преди Коледа "Интер" бе водач в класирането, но след само 1 победа в последните 5 мача "нерадзурите" се смъкнаха до четвъртата позиция, а изоставането им от върха е цели 9 пункта.

Резултатите са неприятни, но не ни остава нищо друго, освен да работим по-упорито, добави Манчини.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна