Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

До 5 януари се приемат кандидатурите за годишните награди на фондация „Енчо Керязов“

4
До 5 януари се приемат кандидатурите за годишните награди на фондация „Енчо Керязов“
Снимка: Фондация "Енчо Керязов"
На 5 декември започна приема на кандидатури за шестите годишни награди на фондация „Енчо Керязов“. Приемът на заявленията ще продължи до 5 януари , а награждаването ще се състои на 25 февруари в зала „Арена Армеец“, като БНР е медиен партньор на инициативата.

Наградите ще бъдат връчени в три различни области – изкуство, образованиe и спорт. Кандидатурите на децата се подават от преподаватели, треньори и възпитатели. Формулярите могат да се изтеглят от сайта на фондацията. Комисията ще заседава за да определи тримата финалисти във всяка категория  на 10 февруари, а победителите ще бъдат обявени на 25 февруари в шоуто в зала „Арена Армеец“.

Мотори и екстремни спортисти, най-силният мъж на Америка Митко Саватинов и легендата Йордан Йовчев, шестима призьора от фестивала в Монте Карло, известни хумористи и знакови личности от българския шоубизнес ще се включат в шоу-спектакъла.

Големият наш цирков артист, чието име носи едноименната фондация беше за няколко дни в България и отдели време да гостува в предаването „Спорт и музика“ на БНР.



БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Горещи теми

Войната в Украйна