Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Георги Миланов води преговори за нов договор с ЦСКА (Москва)

Георги Миланов
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Активният етап по преговорите на ЦСКА (Москва) с българския полузащитник Георги Миланов за удължаването на договора му ще стартират през месец март, съобщи пред агенция Р-Спорт мениджърът на играча Мирчо Димитров.

В началото на месеца Димитров каза, че въпросните разговори вече са започнали. Преди Нова година се срещнахме с Олег Яровински (спортен директор на ЦСКА Москва). Аз му казах, че има отбори от Европа, които имат интерес към Миланов, но самият играч предпочита да остане в ЦСКА. Олег ме увери, че и клубът иска да съхрани Миланов. Ние се договорихме, че ще седнем на масата за преговорите през март. Сега просто всеки от нас уведоми другия за намеренията, които имаме. Даже не сме обсъждали за какъв срок ще бъде продължено споразумението, коментира по телефона пред медията Мирчо Димитров.

Роденият през 1992-ра година Георги Миланов премина в ЦСКА (Москва) от "Литекс" (Ловеч) през 2013-а година, когато подписа петгодишен договор. През втората половина на сезон 2015/2016 той беше преотстъпен на швейцарския "Грасхопър".

Общо за московските армейци той има 121 мача и 6 гола, като два пъти е ставал шампион на Русия и един път е печелил Суперкупата на страната. Актуалното му споразумение с клуба от руската столица е до 2018-а година.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна