Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Тайни и загадки: Кой и кога отключва Портата към Безсмъртието

Гибелта на пеперудата в миналото променя света в бъдещето

БНР Новини
Бог Шива
Снимка: pixabay
Илюзиите за безсмъртие остават такива за слепите духом, но са в синхрон с тези, които живеят според Законите на Вселената и в човешко тяло. Как е устроено тялото ни и до колко години могат да функционират органите в него – така започва разговорът ни с журналиста, пътешественик и духовен водач Георги Христов, след което се връщаме повече от 10 хиляди години…
Акостираме на земята, на която днес е разположена Индия, за да осъзнаем, че и до днес там са живи учения, които поглеждат към света през призмата на преданията. През съвременния фокус те откриват невежеството на съвременното човечество, което е склонно да вярва в Божества, но не и в безспорни факти, съхранени чрез древните епоси.
Защо Бог Шива е в центъра на ученията за Портата към безсмъртието, кои са учениците му, както и тези, които биха се възползвали от философията на създателите на човешката цивилизация. Как и от кого се постига състояние на Светлинно тяло или докога трае младостта по изначален Вселенски промисъл за човека? Отговор на тези и други въпроси в звуковия файл.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна