Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Митов остава начело на "Левски", обеща Боримиров

Даниел Боримиров
Снимка: БГНЕС

Николай Митов ще е старши-треньор на "Левски" и през новия сезон. Това обеща Даниел Боримиров. Спортният директор на футболния клуб бе на представянето на новите екипи на пресконференция.

Дали сме живи или мъртви, дали ще се борим - ще се види през следващия сезон. Ние се разпростираме според финансовите си възможности. Първата ни цел е да се стабилизираме финансово, а след това да надграждаме. Ще се опитаме максимално да се възползваме от това, което можем да си позволим и "Левски" да бъде конкурентоспособен в следващото първенство, сподели Даниел Боримиров. Той увери, че от "Левски" ще разговарят с привържениците на тима.

Ще разговаряме с феновете. Плащаме за охрана, а бият играчите ни. Ние като клуб няма да толерираме това и се надяваме да можем да проведем разговор с феновете. Трябва да си изясним отношенията с привържениците, добави Даниел Боримиров.

"Левски" започва подготовка на 11 юни. До 23-ти отборът ще бъде в Правец, а последната седмица на "Герена". Чуйте още какво каза Даниел Боримиров:




Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна