Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Никола Спасов не очаквал "Царско село" да е лидер

Никола Спасов
Снимка: БГНЕС

"Не очаквах да има такава разлика и "Царско село" да е лидер в класирането". Това призна Никола Спасов след петата поредна победа на неговия тим в първенството от втора футболна лига над "Локомотив" (София) с 1:0. Воденият от него състав е лидер в класирането с пълен актив от точки - 15. Втори е съставът на ЦСКА 1948 с 11.

"Локомотив е сериозен клуб, претендент за първа лига. Стана оспорван мач. Слабо първо полувреме за нашия отбор. Позволихме на домакините да създадат ситуации пред нашата врата. След почивката изглеждахме по-добре. Вкарахме гол и те рухнаха и не си повярваха, че могат да обърнат мача", каза Никола Спасов. Той призна, че "Локомотив" е достатъчен дразнител за неговия тим.

"Локомотив е изключителен дразнител за момчетата. Смятам, че напълно заслужено излизаме победители от най-трудния ни мач до момента. Ние отдавна сме фаворити за първото място, но единственият начин да отидем в елита, е да сме скромни, да работим здраво и да побеждаваме", добави Никола Спасов. Чуйте още от него:



Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени