Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Контузията на Мохамед Салах се оказа лека

Салах напуска терена с лекарския екип на Ливърпул.
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Мохамед Салах не е получил сериозна контузия в глезена при успеха на Ливърпул над Лестър с 2:1, потвърди преминат скенер.

Салах пострада след грубо влизане на дефанзивния полузащитник на „лисиците“ Хамза Чудхури в края на двубоя на „Анфийлд“ миналата събота. Все още не е ясно дали египетският национал ще има възможност да вземе участие за мърсисайдци при визитата им на Манчестър Юнайтед на 20 октомври, като състоянието му ще бъде следено детайлно по време на паузата за националните отбори.

Чудхури получи жълт картон за влизането си, а това определено не се хареса на мениджъра на „червените“ Юрген Клоп. „Стоя тук и трябва да съм щастлив заради начина, по който момчетата стигнаха до успеха, но не мога да разбера жълтия картон за Чудхури“, сподели той след края на мача за Скай Спортс.

„Той осъзнава отлично какво направи. Може би, не е имал късмет при влизането срещу Мат Ричи, но трябва да се успокои. Влизаш по такъв начин и получаваш само жълт картон, не разбирам как това се случва“, завърши германският специалист. 


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна