Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Младеж с БВМ помете пет паркирани коли в "Люлин". Твърди, че му прилошало

Столичанка разказва за сутрешна драма в кв. "Люлин" 2. Тръгвайки във вторник за работа Кремена Щерева установява, че нейната кола е ударена.

В пост в социалните мрежи жената пише: "Локацията е "Люлин". БМВ се удря в синята Тойота, след това натиска газ и се удря във форда (моята кола) и премества други 5 коли...".

Как е успял да наниже толкова коли, с колко е карано там? Ужас, дивят се хората, а Владимир Пеев се чуди, защо шофьорите не ползват ръчната спирачка, виждайки, че са на път да сътворят поредното безумие на пътя.

Свидетели на удара твърдят, че полицията е реагирала мигновено, установила е водача – млад шофьор, които обяснил на униформените, че му прилошало зад волана.

Направен му е тест за алкохол, който обаче бил отрицателен. Водачът отказал да бъде отведен в болница, затова и голяма част от коментиращите настояват той да плати разноските по ремонта на ожулените автомобили.

За да разведри атмосферата Венцислав Борисов предлага: "Паркирането в София, трябва да става само след консултация с лицензиран ясновидец, като притежанието на книгата "Изкуството да паркираш" е желателно".

По публикацията работи: Златко Желев

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна