Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Гергана Хрисчева с награда за Подкаст в конкурса "За чиста журналистика" - Web Report

Гергана Хрисчева, журналист в БНР, редактор и автор в дирекция "Дигитални програми" беше отличена на наградите в конкурса "За чиста журналистика Web Report" на интернет портала Dir.bg в категория Подкаст.

Хрисчева получи наградата за авторския подкаст "В центъра на системата",  за епизода  - "Транспланатирани за трансплантациите: Държавата абдикира!"


"Честит празник на Dir.bg! Благодаря за наградата и за това, че и чрез подкастите на БНР доказваме, че е важно да представяме на обществото достоверна, проверена и качествена информация", каза по време на награждаването Гергана Хрисчева.

Dir.bg организира конкурса Web Report, който има за цел да награди и да разкаже за качествената, почтена и отговорна журналистика.


Отличени бяха журналисти в категориите -  Общество, Истински истории, Икономика, Технологии и иновации, Култура и изкуство, Спорт. Специални награди за Фоторепортаж, Видеорепортаж, Подкаст и Млад автор.

Web Report се организира с официалната подкрепа на Съюза на българските журналисти.


Медийни партньори са БНТ, БТА, БНР, bTV Media Group, OFFNews.bg, Dnes.bg, списание "Мениджър", телевизия ММ и агенция "БулФото".


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Горещи теми

Войната в Украйна