Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Онлайн платформата Ochama навлиза на още пазари в ЕС, сред които и българския

Снимка: jdcorporateblog.com

Регистрираната в Нидерландия онлайн платформа за търговия на дребно "Очама" (Ochama), която е част от китайската платформа за електронна търговия JD.com, е готова да навлезе на 19 европейски пазара, сред които и българския, съобщават в корпоративния блог на китайския технологичен гигант.

Преди седмица от Ochama обявиха за разширяване на услуги на онлайн платформата за доставка до дома в още 19 държави, укрепвайки европейското присъствие и продължавайки ангажимента да правят пазаруването по-лесно и по-достъпно. Сега онлайн платформата за пазаруване ще се разшири към Австрия, България, Хърватия, Чехия, Дания, Естония, Финландия, Гърция, Унгария, Ирландия, Италия, Латвия, Литва, Полша, Португалия, Румъния, Словения, Испания и Швеция, посочват в корпоративния блог на JD.com.

Стартирана за първи път в Нидерландия през януари 2022 г., Ochama предлага модел за търговия на дребно, който обединява онлайн и офлайн пазаруване. Досега достъп до услугите на Ochama имаха в Нидерландия, Люксембург, Белгия, Франция и Германия. 

По публикацията работи: Явор Римски
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна