Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Възраждане" представи кандидатите си за 50-то Народно събрание от Ямбол

Партия „Възраждане“ представи кандидатите си за 50-то Народно събрание от Ямбол. В листата са включени осем кандидати- петима мъже и три дами.

Водач на листата е настоящият депутат от региона Никола Димитров, който за четвърти път се кандидатира за народен представител. Той посочи, че ще работи по три основни приоритетни теми за Ямбол- като първата е довършването на Новата болница, втората подобряването на пътната инфраструктура и ремонт на международния път към Граничен пункт "Лесово". Като трети, не по малко важен проблем за решаване Димитров посочи:

„Това е опазването на границата. Там държавата трябва да отдели доста  средства, за да бъдат направени едни добри горски пътища, за да не чупят всеки ден колите си нашите граничари, отзовавайки се  на сигнали.“

Димитров подчерта, че заедно с останалите кандидати, ще водят позитивна и открита предизборна кампания и ще се срещат с избирателите от всички населени места. На втора позиция в листата е началният учител Георги Дичев, а на трета Жана Костова Стойкова, юрист по образование.


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна