Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Digital4Sofia: Online Advertising Conference събира на едно място най-големите маркетинг експерти

Снимка: Радио София

На 6 юни, в Иновационен форум "Джон Атанасов", Sofia Tech Park,  ще се проведе конференцията Digital4Sofia: Online Advertising Conference. Събитието събира на едно място цялата digital marketing & eCommerce гилдия, за да обсъдят всички аспекти на дигиталния сектор – SEO, eCommerce и AI и бизнес развитие.

Поканени са международно признати лектори и водещи специалисти от България, които ще споделят своята експертиза и умения с посетителите.

Пред Радио София Георги Кандев, който е част от организаторите обясни, че събитието обединява две от най-големите конференции в България за дигитален маркетинг.

„Получава се нещо мащабно. В случая става надграждане и на двете конференции. Ние показваме едно обединение и че има хляб за всички. Колегите и ние имаме маркетинг агенции. Целта ни е да развием пазара. Когато пазарът е добре, когато икономиката е добре, всички са добре“, каза Георги Кандеж.

По време на събитието ще бъдат обсъдени кои са успешните стратегии за SEO след ъпдейтите в Google през миналата година; как можем да намалим върнатите поръчки и какви са най-добрите пърформанс практики в дигиталната реклама в социалните мрежи.

„Хората вече живеят онлайн. Всичко ни е онлайн и е нормално да се развива. Няма как, трябва да се нагаждаш според ситуацията, иначе просто изоставаш. Тази година се появиха нови играчи на пазара на дигиталния маркетинг – една огромна китайска компания. Те толкова много пари наляха в реклама и в момента излизат във всяка една дума, която се търси в интернет“, обясни Георги Кандев.

По време на конференцията, участниците ще разберат какви са последните стратегии и тенденции в дигиталния свят, ще получат и практически техники, които могат да бъдат приложени веднага.

Подробности можете да чуете в звуковия файл.

По публикацията работи: Полина Начева
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени