Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В Несебър предстои днес събор на The Hells Angels Motorcycle Club

| обновено на 21.06.24 в 10:53
Снимка: БТА

В Община Несебър ще се проведе ежегодният мото събор на рокерите от мотоклуб Hells Angels. В Свети Влас, Слънчев бряг и Ахелой се събират от началото на седмицата стотици рокери от цял свят.  За днес беше предвидено мотошествие на членовете на Hells Angels от 14.00 до 15.00 часа по маршрута Свети Влас–Слънчев бряг до кръговото кръстовище на входа на Несебър и обратно. То беше отменено от организаторите, съобщи Областната дирекция на полицията.  В тази връзка няма да се налага затваряне на отсечката. 

Над 500 полицейски служители, сред тях и командировани полицаи беше предвидено да охраняват мащабното мотошествие на рокерите от Хелс Ейнджълс, в което трябваше да се включат близо 1000 мотоциклетисти. 
 Говорителят на бургаската полиция Цветелина Рандева посочи:

„Очакват се хиляди членове на това сдружение. От страна на ОД на МВР в Бургас са взети всякакви мерки, за да се обезпечи спокойствие и сигурността на живущите и на гостите.“

„Ангелите на Ада“ е сред най-известните мотоклубове в света. То има правило всички членове да карат американски мотори, като по-голямата част от тях притежават Харли Дейвисън. Предвиден е и рок концерт.



По публикацията работи: Свобода Атанасова
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна