Димитър Калбуров идва в Бургас с "Бест оф Гошо"

За героя на Димитър Калбуров Гошо някои казват, че е най-смешният човек на света, други не са толкова сигурни, но той е готов да им даде втори шанс, за да се уверят в това. „Бест оф Гошо“ идва в Бургас-датата е 2 юни, мястото е култовият клуб на..

обновено на 02.06.23 в 06:45

Тази нощ ще бъде извършена дезинсекция на кестеновите дървета в Сливен

Тази вечер от 20 часа Община Сливен ще извърши първата от трикратната дезинсекция на кестеновите дървета на територията на града и Сливенски минерални бани.  Обработката е по график и ще продължи до 5 часа на следващия ден. На територията на Сливен и..

публикувано на 01.06.23 в 14:16

Детски празник в Болярово (снимки)

Пейнтбол, щафета, дърпане на въже, рисунки на асфалт, музикални игри подари Община Болярово на децата по повод 1 юни. Паркът на Болярово се озари от детските усмивки в техния Международния ден. В приветствието си кметът Христо Христов се обърна и към..

публикувано на 01.06.23 в 12:36

Над 200 деца се включват в Изгрев парк фест днес

За шеста година НЧ „Изгрев 1909” организира творческа зона в парка на бургаския комплекс "Изгрев". Над 200 участници ще представят своите сценични изпълнения и изяви в различни жанрове на всички изкуства, обясни секретарят на читалището Кристина..

обновено на 01.06.23 в 10:52

Малки бионавти ще изграждат биосфери като марсиански градове на "Флората"

Игри и демонстрации за деца са част от днешната програма на конференцията на тема „Нулевоенергийните сгради: бъдещето е сега“. Те ще започнат от 17.00 ч. в района на Експозиционния център „Флора“ в Бургас.  „Екипът, който е от училище за..

публикувано на 01.06.23 в 10:25

16 инициативи за Деня на детето в Сливен

Палитра от събития и изненади ще оцвети празника на малките жители на Сливен в Международния ден на детето - 1 юни. 16 културно-образователни инициативи за малчуганите включва тазгодишното издание на Детски панаир в Сливен. По традиция и тази година той..

публикувано на 01.06.23 в 09:49
Су-25 в авиобаза „Безмер“

Ден на отворените врати в авиобаза Безмер по случай 1-ви юни

По случай Празника на детето в авиобаза Безмер е обявен Ден на отворените врати.  От общината в Ямбол също са подготвили изненади и богата програма за най-малките жители на града. Малките любители на авиацията ще имат възможност да се запознаят..

публикувано на 01.06.23 в 07:38

Творческа работилница с пясък подаряваме за 11-ия рожден ден на БНР-Бургас

Изненади с пясък за малките бургазлии подарява БНР-Бургас за своя 11-ти рожден ден. Творческа работилница с артистите Пол и Реми ще очаква днес децата на плажа в Бургас. Творците, които ваят всякакви произведения на изкуството с пясък, Пол и..

обновено на 31.05.23 в 13:42

Започнаха подводните археологически проучвания край остров "Св. Кирик"

Екипът на Център за подводна археология (ЦПА) откри археологическият сезон с подводните археологически проучвания в акваторията на остров "Св. св. Кирик и Юлита" в началото на месец май. Това е втората година от тригодишния проект, който Центърът..

публикувано на 31.05.23 в 09:38

Младата VALL представя новата си песен Iztrit

Изгряващата звезда на „България търси талант“ VALL представя новата си песен „Iztrit“. Валериа Войкова, както е рожденото й име, е едва на 16 години, но вече участва в процеса със свой текст, а музиката на песента е дело на бургазлията Искрен..

обновено на 29.05.23 в 15:09