Булевард Демокрация

Ефирната разходка по „Булевард Демокрация“ започва всеки делник от 15 до 18 ч. Това е адресът на свободното слово. Всеки ден - пулсът на българския югоизток – коментарът след информацията; анализи от събеседниците в студиото; репортерските проверки и отзвукът от тях и най-важното – мнението на хората чрез отворена телефонна линия и страницата ни във Фейсбук. И още за Бургас, но и за Вашия град и община; за малките неща в живота и големите очаквания за промяна към по-добро; за героите от ежедневието и проблемите на делника ни.
Всичко това – в предаването „Булевард Демокрация“ – територията на свободното слово!Публикации

„Булевард Демокрация“ на 26 май

Тъкмо да се зарадваме, че ще имаме някакво правителство, и нещата започнаха да се разпадат. Радостин Василев, който вече напусна „Има такъв народ, сега се оттегли и от „Продължаваме промяната“. Бяха пуснати записи, които Кирил Петков вчера..

публикувано на 26.05.23 в 14:55

"Булевард Демокрация" - на 25 май

Трусовете в съдебната система продължават. Хвърчат записи, оспорва се тяхната легитимност, висши магистрати се обвиняват един друг в правене на шоу и манипулации. Случаващото щеше да е забавно, ако не се случваше у нас и е него не бяха намесени хора,..

публикувано на 25.05.23 в 15:03

Булевард Демокрация на 24 май

Темите днес: Как Бургас отбеляза 24 май? За шествието, наградените деятели на просветата  и културата  и вълнението на бургазлии, минути след 15 часа. 50 години от създаването си отбелязва градина" Звънче", за юбилея, който предстои и за..

публикувано на 24.05.23 в 14:12

Булевард Демокрация на 23-ти май

В навечерието на 24 май поставяме начало на предаването именно със светите братя Кирил и Методий. един от големите им изследователи проф. Димо Чешмеджиев гостува в Бургас. За легендите покрай тях, произхода им и азбуката - повече след малко. И днес..

публикувано на 23.05.23 в 14:41
Снимка: архив

„Булевард Демокрация“ на 22 май

Вече не съм сигурен дали е изобщо възможно да се проследи истинската политическа действителност у нас. Обратите вече са по-чести и неочаквани дори от най-сърцераздирателните латиноамерикански сериали. От ГЕРБ-СДС общо взето говориха с всички партии и..

публикувано на 22.05.23 в 14:47

„Булевард Демокрация“ на 19 май

Сякаш напук на всички политически и съдебни драми в последно време днес близо 48 хиляди зрелостници положиха матура по български език и литература. Сякаш в опит да напомнят: „ето ни и нас, между другото, бъдещето на страната, за които уж трябва да..

публикувано на 19.05.23 в 14:50

Булевард Демокрация на 18-ти май

Наситен от към събития е днешния четвъртък. Форум за бъдещето на летния туризъм се проведе в Бургас. Какви послания излъчи той ще ви кажем след малко. И още на тема бизнес - какви са преимуществата на града за развитие на различни индустрии обсъдиха на..

публикувано на 18.05.23 в 14:47

"Булевард Демокрация" - на 17 май

Висшият съдебен резил продължава. Днес все още главният прокурор Гешев разисква сигнала, подаден срещу него, с подалите сигнала, дали и как да се разгледа. За една седмица уважението и вярата към съдебната система се срина още повече. Мисля, че и преди..

публикувано на 17.05.23 в 15:02

Булевард Демокрация на 16-ти май

В първия час на предаването ще отидем в Поморие, където при засилен интерес премина представянето на проектобюджета общината. Какво поискаха хората и какво им предложи администрацията, след малко в предаването. Ще ви разкажем и за благотворителен..

публикувано на 16.05.23 в 14:49

Булевард Демокрация на 15-ти май

В предаването днес основна тема са коментарите около скъсаната оставка на главния прокурор Иван Гешев. По темата ще чуем вътрешният министър, който бе в Регионалната дирекция Гранична полиция - Елхово, за да връчи нови оръжия. Биляна Гяурова от Българския..

публикувано на 15.05.23 в 14:15