Булевард Демокрация

Ефирната разходка по „Булевард Демокрация“ започва всеки делник от 15 до 18 ч. Това е адресът на свободното слово. Всеки ден - пулсът на българския югоизток – коментарът след информацията; анализи от събеседниците в студиото; репортерските проверки и отзвукът от тях и най-важното – мнението на хората чрез отворена телефонна линия и страницата ни във Фейсбук. И още за Бургас, но и за Вашия град и община; за малките неща в живота и големите очаквания за промяна към по-добро; за героите от ежедневието и проблемите на делника ни.
Всичко това – в предаването „Булевард Демокрация“ – територията на свободното слово!Публикации

АКЦЕНТИТЕ В "БУЛЕВАРД "ДЕМОКРАЦИЯ" НА 26 ФЕВРУАРИ!

Духовници и миряни днес излязоха пред Сливенска митрополия на мълчалив протест в знак на несъгласие с решението на Светия Синод да касира изборите за нов Сливенски митрополит. Според хората решението на Синода да отстрани миряните от последващо..

публикувано на 26.02.24 в 14:44

"Булевард Демокрация" на 23 февруари

Темите днес: Предложения за нова наредба за паркирането бяха представени неотдавна в Бургас. Одобряват ли ги общинските съветници и техните групи и имат ли свои идеи?  Продължаваме темата от сутринта и ще ви представим позициите на Евелина Михалева,..

публикувано на 23.02.24 в 14:36

Акцентите в „Булевард „Демокрация“ на 22 февруари

А сега накъде след меморандума на ПП -ДБ и отказът на ГЕРБ да го подпишат? Ще има или ротация или новите избори са все по-близо-как политическата ситуация виждат бургазлии ще разберем от анкетата на Десислава Златева. Фармацевти се обявиха..

публикувано на 22.02.24 в 14:13

"Булевард Демокрация" на 21 февруари

Темите в предаването: Над 100 жители на село Дюлево, сред тях и чуждестранни граждани, които имат имоти там, протестираха пред Съдебната палата в Бургас. Хората са недоволни от решението на ОС в Средец на 5 хил.дка пасища и мери край селото да бъде..

публикувано на 21.02.24 в 12:58

"Булевард Демокрация" на 20 февруари:

Първият кастинг на Конкурса за млади изпълнители "Бургас и морето" ще се проведе в събота. Талантливи български изпълнители ще трябва да покажат най-доброто, а професионално жури ще изслуша и оцени всеки едни от тях.  Кастингът ще бъде от 10:00ч. в..

публикувано на 20.02.24 в 14:57

"Булевард Демокрация" на 19 февруари

Темите в предаването днес: Ремонтът на пречиствателната станция "Ясна поляна" трябва да започне до началото на април, ясни са всички фирми, които ще извършват различните дейности, какво предстои репортаж на Даниела Костадинова. Как..

публикувано на 19.02.24 в 14:33

Булевард Демокрация на 16-ти февруари

Темата ни днес е свързана с паркирането. След като преди дни от общината обявиха намеренията си за създаване на нова зона, попитахме бургазлии дали това е решението. Отговорите след малко в първия час. Ще отскочим до Созопол, където днес имаше общинска..

публикувано на 16.02.24 в 14:51

"Булевард Демокрация" на 15 февруари

Темите днес: Кои са важните проекти и заложени дейности в бюджета в сферата на здравеопазването за тази година ще чуем от Свобода Атанасова. Нови бюджети имат от днес и общините Сливен и Карнобат, колко са парите и за какво са предвидени ще ни разкажат..

публикувано на 15.02.24 в 13:34

"Булевард Демокрация" на 14 февруари

Темите в предаването: Бургаските общински съветници обсъждат бюджета на общината за тази година, как преминават дебатите и кои са основните акценти ще чуем от Свобода Атанасова. Държавата да договори с Брюксел по-големи субсидии за лозарите , за да..

публикувано на 14.02.24 в 14:34
Опашка за пенсии

"Булевард Демокрация" на 12 февруари

Темите в предаването: Промяна при изплащане на обезщетенията при пенсиониране предлага бургаският депутат от “Продължаваме Промяната - Демократична България” Димитър Найденов. Според него трябва да има лимит, тъй като в момента някои служители вземат..

публикувано на 12.02.24 в 14:29