Булевард Демокрация

Ефирната разходка по „Булевард Демокрация“ започва всеки делник от 15 до 18 ч. Това е адресът на свободното слово. Всеки ден - пулсът на българския югоизток – коментарът след информацията; анализи от събеседниците в студиото; репортерските проверки и отзвукът от тях и най-важното – мнението на хората чрез отворена телефонна линия и страницата ни във Фейсбук. И още за Бургас, но и за Вашия град и община; за малките неща в живота и големите очаквания за промяна към по-добро; за героите от ежедневието и проблемите на делника ни.
Всичко това – в предаването „Булевард Демокрация“ – територията на свободното слово!Публикации

пиратки

"Булевард Демокрация" - на 29 ноември

От години тече дискусия относно използването на пиратки и дръга пиротехника по празниците. Знаете – средностатистическият нашенец не направи ли малка Кербала на Коледа, не са му светли празниците. И докато тук само дискутираме, то в София вече решават..

публикувано на 29.11.21 в 14:56

"Булевард Демокрация" - на 26 ноември

Има една поговорка, някои твърдят, че си е наша, други – че е турска. Тя е срещана в различни форми, но една от популярните е "Да му имам на българина втория акъл, дето му идва отпосле." „По разпореждане на Върховната административна прокуратура..

публикувано на 26.11.21 в 14:56

"Булевард Демокрация" - на 24 ноември

Виновен ли е собственикът на пътя? Този въпрос продължава да кънти след тежката катастрофа на АМ „Струма“, която не била автомагистрала. В редица подобни трагични случаи виновни са шофьорът, собственикът на автобуса, сервизът, метеорологичните условия…..

публикувано на 24.11.21 в 14:59
Ицо Хазарта

"Булевард Демокрация" - на 18 ноември

Системните играчи бяха наказани жестоко на тези избори. Само за пример, Луна Йорданова буквално унижи (както пишат в webcafe) кандидати за президент, които до вчера или са били във властта (и то – управляващи), или са представители на подобна партия...

публикувано на 18.11.21 в 14:59

"Булевард Демокрация" - на 15 ноември

Доста изненади поднесоха тези избори. Изненадаха ни нови управляващи и т. нар. системни играчи. Изненадаха се леви и десни, че май нито са толкова леви, нито толкова десни, че да стигнат с посланията си до електоралните единици и те да ги припознаят...

публикувано на 15.11.21 в 15:05

"Булевард Демокрация" - на 12 ноември

В българския политически живот има няколко интересни дни. Първият е днес. Това е денят на голямото лъгане. Днес всеки е победител, събрал е необходимите гласове, ако не да управлява самостоятелно, то поне да е решаващият глас в бъдеще коалиция. Днес..

публикувано на 12.11.21 в 14:55

"Булевард Демокрация" - на 10 ноември

45 години стигаха, а сега и 32 не ни стигат. Не ни стигат да завършим този преход и да си кажем, че наистина живеем в демокрация. Че имаше смисъл от митингите, от еуфорията, която заменихме с протести и контрапротести и лайфове на инфлуенсъри. Че..

публикувано на 10.11.21 в 15:00

"Булевард Демокрация" - на 5 ноември

Антителата се очаква да влязат в условията за признаване на зелен сертификат. Това обяви и в Бургас президентът Румен Радев. С което, според мен, ще бъдат поправени доста грешки, допуснати с пребързаното и закъсняло решение на здравния министър...

публикувано на 05.11.21 в 14:58

"Булевард Демокрация" - на 1 ноември

Какво може да намери човек, ако потърси в Гугъл „народни будители“? Отваряме и четем, че това са хора „помогнали на народа да се събуди от мрака и незнанието“. Че „те са отваряли очите на българите за светлината на буквите и знанието, за нашето славно..

публикувано на 01.11.21 в 14:59

"Булевард Демокрация" 28-ми октомври

В темата ни зелените сертификати, издаването им, опашки пред лабораториите и реакциите на хората. Ще отидем до Ямбол за ситуацията там. За издаване на„зелен сертификат“ да се признае тестът за антитела, за това настояват представителите на бизнеса, които..

публикувано на 28.10.21 в 14:48
Подкасти от БНР