Булевард Демокрация

Ефирната разходка по „Булевард Демокрация“ започва всеки делник от 15 до 18 ч. Това е адресът на свободното слово. Всеки ден - пулсът на българския югоизток – коментарът след информацията; анализи от събеседниците в студиото; репортерските проверки и отзвукът от тях и най-важното – мнението на хората чрез отворена телефонна линия и страницата ни във Фейсбук. И още за Бургас, но и за Вашия град и община; за малките неща в живота и големите очаквания за промяна към по-добро; за героите от ежедневието и проблемите на делника ни.
Всичко това – в предаването „Булевард Демокрация“ – територията на свободното слово!Публикации

Булевард Демокрация на 6-ти март

Днес е Европейски ден на логопедичната терапия. По този повод бургаски специалисти консултират безплатно деца в рамките на кампанията „Логопед с добро сърце“, за която ще ви разкажем след малко в предаването. Ще отидем до Несебър, където бе представена..

публикувано на 06.03.23 в 14:40

"Булевард Демокрация" на 3 март

Празничното издание на предаването "Булевард Демокрация" на 3-ти март, ще ви направи свидетели на атмосферата и инициативите в Бургас и областта.  Деца от НБУ "Михаил Лъкатник" рецитират патриотични стихове.  Шестото Българовско шествие отново тръгна..

публикувано на 03.03.23 в 14:20

Булевард Демокрация на 2-ри март

Темите в предаването днес: За тегленето на кредити, лихвите, таксите и правата на потребителите, които са решили да изтеглят бърз кредит, ще чуете в интервю на Християна Йорданова с експерта Габриела Руменова от онлайн платформата „Ние, потребителите"..

публикувано на 02.03.23 в 14:02

"Булевард Демокрация" - на 1 март

Новият парламент ще е като стария, само че ще е нов. Така бих перифразирал класика, ако трябва да обобщя данните от последното проучване. Пет са сигурните политически формации в следващия парламент, а три други са малко под 4-процентовата бариера..

публикувано на 01.03.23 в 15:00

"Булевард Демокрация" - на 28 февруари

Обичам да започвам предаването с добри новини. „30 % от търговците на дребно са убедени, че в следващите три месеца цените ще продължават да растат, сочат данните на Националния статистически институт. Те са от традиционното изследване за бизнес..

публикувано на 28.02.23 в 15:00

"Булевард Демокрация" - на 27 февруари

Защо държавата подпомага бизнеса заради високите цени на ток, но цените растат? Защо едни и същи хранителни продукти имат драстична разлика в различните търговски обекти? Защо цените им скачат след излизането от производителя? Как можем да се преборим..

публикувано на 27.02.23 в 15:06
Жена оглежда разрушения си дом в околностите на Одеса, юни 2022 г.

"Булевард Демокрация" - на 24 февруари

Ако загине един човек, е национална трагедия. Ако загинат половин милион, е статистика. Тази цинична мисъл я приписват на Сталин. Не се ангажирам дали е негова, но е показателна. Вече една година виждаме доказателства в тази посока, след началото на..

публикувано на 24.02.23 в 14:56

Булевард Демокрация на 23-ти февруари

Предстои схемата за раширението на Синята зона в бургаския комплекс „Братя Миладинови“ да бъде преработена, как точно ще ви кажем след малко в първия час.Отложиха делото срещу Станислав Рагевски за две убийства причината за отлагането е неявяване  на..

публикувано на 23.02.23 в 14:33

"Булевард Демокрация" - на 22 февруари

Ден след като шефа на държавната мандра (образно казано) свали с някакви си 30% цената на сиренето и млякото в техните обекти беше уволнен. Най-вероятно е съвпадение. Днес чух обяснението, че срещу него имало сигнали. Може и така да е. У нас не за..

публикувано на 22.02.23 в 14:59

Булевард Демокрация на 21-ви февруари

Темите в предаването: Как се строи общински паркинг в Царево? Темата сблъска опозиционера в местния парламент Емил Пейчев и кмета Георги Лапчев. Предизвика и  проверка от Басейнова дирекция. Какви са тезите и аргументите на двете страни, както и..

публикувано на 21.02.23 в 14:38