Булевард Демокрация

Ефирната разходка по „Булевард Демокрация“ започва всеки делник от 15 до 18 ч. Това е адресът на свободното слово. Всеки ден - пулсът на българския югоизток – коментарът след информацията; анализи от събеседниците в студиото; репортерските проверки и отзвукът от тях и най-важното – мнението на хората чрез отворена телефонна линия и страницата ни във Фейсбук. И още за Бургас, но и за Вашия град и община; за малките неща в живота и големите очаквания за промяна към по-добро; за героите от ежедневието и проблемите на делника ни.
Всичко това – в предаването „Булевард Демокрация“ – територията на свободното слово!Публикации

"Булевард Демокрация" на 23 януари

Акцентите в предаването „Булевард Демокрация“ от 15 до 18 часа - Случаят с убийството на Пейо Пеев и задържаните майка и дъщеря – коментар на адвокатите Невена Чайпек и Добромира Полименова как българското законодателство урежда родителските права..

публикувано на 23.01.24 в 14:52

"Булевард Демокрация" на 22 януари

Темите в предаването : Подробности за мотивите на жестокото убийство станало вчера в Бургас ще чуем от директора на бургаската полиция комисар Емил Павлов и окръжният прокурор Георги Чинев. Каква беше 2023 година за бургаския обществен посредник Тодор..

публикувано на 22.01.24 в 14:27

Булевард Демокрация на 19-ти януари

Започваме с коментари след избора на новите конституционни съдии. Бургаският депутат от ПП - Константин Бачийски се обяви против кандидатурата на Десислава Атанасова, същото сториха и от партия "Зелено движение". Мотивите за това и какъв е коментара им..

публикувано на 19.01.24 в 14:55

"Булевард Демокрация" на 18 януари

Темите в предаването днес: Три са основните акцента в бюджета на община Бургас за тази година. Днес те бяха представени от кмета Димитър Николов и неговия екип. Това са и нвестиции в децата и младите хора на Бургас,  в  добра жизнена среда и чиста околна..

публикувано на 18.01.24 в 13:55

Булевард "Демокрация" на 17-ти януари

Акценти в предаването днес: След новината, че Турция иска екстрадицията на четирима бивши български гранични полицаи по делото за смъртта на турски бракониер, търсим коментар от тях и адвоката им Росен Кожухаров. Ще проследим визитата на министърът..

публикувано на 17.01.24 в 14:55

"Булевард Демокрация" на 16 януари

Темите в предаването днес: Начало на данъчната кампания в Бургас. Репортаж на Свобода Атанасова. Италиански завод за рециклиране  на пластмаса ще бъде изграден в Карнобат-мненията на граждани, инвеститор и кмета Георги Димитров,обобщава..

публикувано на 16.01.24 в 13:56

Булевард Демокрация на 15-ти януари

За пари и общински бюджети ще си говорим в първия час на предаването. Първо ще чуем председателят на бургаската общинската комисия по бюджет и финанси Иван Ненков. Колко са парите предвидени за Малко Търново ще каже кметът Илиян Янчев. Темата днес е..

публикувано на 15.01.24 в 14:55

АКЦЕНТИТЕ В "БУЛЕВАРД "ДЕМОКРАЦИЯ" НА 12 ЯНУАРИ!

На 12 януари довършваме най-студената седмица от началото на зимата в умерено темпо. Ето и акцентите в предаването "Булевард "Демокрация" след 15 часа: Министър на туризма Зарица Динкова днес е в Бургас. Поводът за посещението й е старта на „Програма..

публикувано на 12.01.24 в 14:28

"Булевард Демокрация" на 11 януари

Темите в предаването: В какво състояние е мостовото съоръжение над река Караагач. Темата повдигнаха жители на Приморско, какво отговориха институциите, обобщава Петя Михова. Полицаите ще използват боди камери  ежедневно.С какво ще са полезни те, това..

публикувано на 11.01.24 в 14:12

"Булевард Демокрация" на 10 януари

Темите днес: Какви ще са ползите от приемането ни в Шенген по въздух и вода, разговор на Свобода Атанасова с изпълнителния директор на бургаското летище Георги Чипилски. Кога ще започне "Бургасбус" да издава безплатни карти за деца до 14 години, интервю..

публикувано на 10.01.24 в 14:11