Булевард Демокрация

Ефирната разходка по „Булевард Демокрация“ започва всеки делник от 15 до 18 ч. Това е адресът на свободното слово. Всеки ден - пулсът на българския югоизток – коментарът след информацията; анализи от събеседниците в студиото; репортерските проверки и отзвукът от тях и най-важното – мнението на хората чрез отворена телефонна линия и страницата ни във Фейсбук. И още за Бургас, но и за Вашия град и община; за малките неща в живота и големите очаквания за промяна към по-добро; за героите от ежедневието и проблемите на делника ни.
Всичко това – в предаването „Булевард Демокрация“ – територията на свободното слово!Публикации

Булевард Демокрация на 25-ти август

Почти цялото предаване днес ще е посветено на катастрофата с автобус с мигранти в Бургас, при който загинаха двама полицаи. Утре е ден на траур, а днес обобщаваме целия случай. Ще ви представим мнения и коментари за натиска по границата ни, как може да се..

публикувано на 25.08.22 в 14:31

Булевард Демокрация на 24-ти август

На какво ще обърнем вашето внимание днес: Предизборно, в края на лятото, започваме обзор на положението на партиите и техните нагласи. Началото слагаме с ГЕРБ. Върховният административен съд обяви за нищожна Наредбата за престой и..

публикувано на 24.08.22 в 14:55

Булевард Демокрация на 23-ти август

И днес продължаваме голямата тема с дървата за огрев. От Югоизточното държавно горско предприятие ще кажат за реда за предоставяне на дървесина на общините. Ще продължим с цените и ще отидем до община Болярово, които актуализираха цената на дървата за..

публикувано на 23.08.22 в 14:41

Булевард Демокрация на 22-ри август

Тежката зима, високите цени и отоплението, все теми, които са на дневен ред всяка година, а през тази - повече от всякога. Дървата за огрев се увеличиха още и вече гонят 350 лева за тон, а служебният министър на земеделието забрани износа. Повече по..

публикувано на 22.08.22 в 14:29

"Булевард Демокрация" - на 19 август

Петък е! Денят, в който средностатистическият българин позабравя за малко от проблемите си, защото е ден на майстора. Затова нека забравим за малко политическите, икономическите и газовите кризи. Ето, в братска Япония стартираха кампания как да..

публикувано на 19.08.22 в 15:12

"Булевард Демокрация" - на 18 август

Акцентите в предаването днес: -   Лозенец е поредната спирка от лятното турне на БНР-Бургас, но преди да отидем довечера там, ще научим повече за сезона от Таня Желязкова, специалист по туризъм и култура в кметството. -   Кои ще..

публикувано на 18.08.22 в 14:37

"Булевард Демокрация" - на 17 август

Акцентите в предаването днес: - В Бургас задържаха 6-ма души, сред които и жена, откраднали 39 луксозни автомобила. Свобода Атанасова след случая.  - Жители на градовете Камено и Българово протестираха пред Регионалната екоинспекция в Бургас. Хората..

публикувано на 17.08.22 в 14:45

"Булевард Демокрация" - на 16 август

Руският енергиен гигант "Газпром" предупреди, че цените на газа вероятно ще се покачат над рекордните 4000 долара за 1000 кубически метра преди отоплителния сезон, информира БНР. Аз, да ви кажа, малко се обърках вече от къде го караме газа. С..

публикувано на 16.08.22 в 15:02

Булевард Демокрация на 15-ти август

Темите днес: Министерският съвет реши да отпусне пари за подмяна на 5 километра тръби от канализацията на Звездец, но в община Малко Търново още дори не са виждали такъв документ. Задава се освен студена, скъпа зима. Как можем да спестим..

публикувано на 15.08.22 в 14:48

Булевард Демокрация на 12-ти август

Днес в предаването: Царево е поредната спирка от лятното турне на БНР-Бургас, но преди да отидем довечера там, ще научим повече за сезона от кмета Георги Лапчев. Метанът достигна космически цени. Ще затварят ли масово метан станциите в..

публикувано на 12.08.22 в 14:52