Булевард Демокрация

Ефирната разходка по „Булевард Демокрация“ започва всеки делник от 15 до 18 ч. Това е адресът на свободното слово. Всеки ден - пулсът на българския югоизток – коментарът след информацията; анализи от събеседниците в студиото; репортерските проверки и отзвукът от тях и най-важното – мнението на хората чрез отворена телефонна линия и страницата ни във Фейсбук. И още за Бургас, но и за Вашия град и община; за малките неща в живота и големите очаквания за промяна към по-добро; за героите от ежедневието и проблемите на делника ни.
Всичко това – в предаването „Булевард Демокрация“ – територията на свободното слово!Публикации

Булевард Демокрация на 25 октомври

Темите в предаването днес: Защо пенсионирани учители и непедагогически персонал не са получили увеличението на заплатите си със задна дата? Пояснения от Станка Новакова, зам.-председател на бургаската структура на СБУ. В рубриката"Евранет +" ще научим..

публикувано на 25.10.23 в 14:24

Булевард "Демокрация" на 24 октомври

Темите днес: Каква ще бъде санкцията на водача на автобуса, който шофираше заедно с дете на магистралата и какво е установила проверката, ще чуем интервю на Християна Йорданова с началника на "Пътна полиция" в Бургас инспектор Пламен Николов. Дни преди..

публикувано на 24.10.23 в 14:11

Булевард "Демокрация" на 23-ти октомври

В Бургас започват обученията на Секционните избирателни комисии за предстоящите избори за местна власт. Какво се очаква да затрудни изборния процес, ще научим след малко в днешната тема.  Ще отскочим до Черноморец, за да проверим какви са проблемите на..

публикувано на 23.10.23 в 14:50

Булевард Демокрация на 20 октомври

Темите в предаването:  Карнобатското село Сигмен оглави списък на министерството на регионалното развитие за селище с най-много регистрации по настоящ адрес преди местните избори.  Областният управител на Бургас Пламен Янев коментира, че тези данни не..

публикувано на 20.10.23 в 14:20

Булевард Демокрация на 19-ти октомври

Фармацевти и лекари застанаха едни срещу други, а ябълката на техния раздор станаха електронните рецепти за антибиотици и диабет. От Лекарския съюз поискаха системата на електронните рецепти да бъде спряна, докато не се изчистят слабостите й...

публикувано на 19.10.23 в 14:50

Булевард Демокрация на 18 октомври

Предаването днес е по-кратко заради безплатния диспут на кандидатите за местния вот, който се провежда по БНР Бургас. Основните акценти от 16 до 18 часа ще са: Къде е България в общите усилия на страните членки за премахване на системната дискриминация и..

публикувано на 18.10.23 в 15:12

Булевард "Демокрация" на 17 октомври

Темите в предаването: След атентата в Брюксел, говорим за ситуацията там с писателката Ирина Папанчева.Тя е родена в Бургас, но от години живее в белгийската столица. С родения в Палестина, но живеещ в България, зам.-председател на Съюза на преводачите у..

публикувано на 17.10.23 в 14:27

Булевард "Демокрация" на 16-ти октомври

Специализирана полицейска операция за изборни нарушения и търговия с гласове се проведе в Бургас, Руен и Сунгурларе. Задържани са 17 криминално проявени, образувани са 9 досъдебни производства. Повече в първия час на предаването. Също тогава правим и..

публикувано на 16.10.23 в 14:50

Булевард Демокрация на 13 октомври

Темите в предаването: Време ли беше сега за вот на недоверие на правителството на Николай Денков? Ще повлияе ли той на местните избори, какво мислят бургазлии, анкета на Свобода Атанасова. При специализирана полицейска операция проведена в Бургас, Варна..

публикувано на 13.10.23 в 14:17

Булевард Демокрация на 12-ти октомври

Темите в Булевард Демокрация днес: Явно и тази зима ще се сблъскаме с ковид-19, заради увеличените случи и в бургаските детски заведения се въведе филтър. Месец след наводнението в Царево, как се справи общината, на каква стойност са щетите и завършиха..

публикувано на 12.10.23 в 14:50