Булевард Демокрация

Ефирната разходка по „Булевард Демокрация“ започва всеки делник от 15 до 18 ч. Това е адресът на свободното слово. Всеки ден - пулсът на българския югоизток – коментарът след информацията; анализи от събеседниците в студиото; репортерските проверки и отзвукът от тях и най-важното – мнението на хората чрез отворена телефонна линия и страницата ни във Фейсбук. И още за Бургас, но и за Вашия град и община; за малките неща в живота и големите очаквания за промяна към по-добро; за героите от ежедневието и проблемите на делника ни.
Всичко това – в предаването „Булевард Демокрация“ – територията на свободното слово!Публикации

Булевард Демокрация на 14-ти ноември

Една тема с продължение в първия час - как ще паркират хората с увреждания в Бургас, след като наредбата, даваща право на персонално място, беше обявена за нищожна.  В последния ще ви разкажем за идеята Бургас да използва водород за обществения..

публикувано на 14.11.22 в 14:28

"Булевард Демокрация" - на 11 ноември

Сигурно и вие ще сте изненадани колкото мен като чуете, че „Галъп“ твърдят, че ако изборите бяха днес, резултатите щяха да са… същите.  Същата конфигурация, с почти същите проценти. Сигурно ще се изненадате още повече, че избирателната активност би..

публикувано на 11.11.22 в 14:52

Булевард Демокрация на 9-ти ноември

Темата за нелегалните мигранти и натиска към границата ни ще продължим и днес в предаването с едно своебразно обобщение на по-фрапантните случаи. Те ще звучат във втория час. Преди това обаче един друг казус свързан с паркирането на хората с увреждания,..

публикувано на 09.11.22 в 14:32

Булевард Демокрация на 8-ми ноември

Почти цялото предаване ще е свързано с инцидента на границата и простреляния снощи граничен служител. Ще чуем председателят на Синдикалната федерация на служителите в МВР, но не за днешния им празник, а за необходимите реформи в системата, за да няма..

публикувано на 08.11.22 в 14:37

"Булевард Демокрация" - на 7 ноември

Очаква ли ни студена и скъпа зима? Ще бъдат ли овладени цените на ток и на газ и какво да очаква бизнесът? Ще може ли да се санират къщи и какво ще трябва да плащаме за новите програми за енергийна ефективност? По тези и други въпроси ще..

публикувано на 07.11.22 в 14:58
Архивна снимка на протокол

"Булевард Демокрация" - на 4 ноември

Е, оти ги ручахме машините? Пак ще връщаме и хартиеното гласуване, а мотивите за мен са неясни. Когато от РИК – Бургас демонстрираха как се гласува, възрастните хора се справяха без проблем. А други, които се плашат от машините, боравят спокойно с..

публикувано на 04.11.22 в 15:05

Булевард Демокрация на 3-ти ноември

Служебният министър на вътрешните работи бе в Бургас и внесе повече яснота около преместването на украинците в държавни бази. Как ще се процедира разказваме още в първия час. Тогава отиваме и в района на Сливен. Планински села са на практика откъснати от..

публикувано на 03.11.22 в 14:38

Булевард Демокрация на 2-ти ноември

Над 100 млади учители получиха признания за успешен старт в кариерата си, повече за събитието разказваме в последния час. Тогава ще стане дума и за бизнес, защото Югоизточният дигитален хъб в Бургас помага на фирми да кандидатстват за средства и ги..

публикувано на 02.11.22 в 14:42

Булевард Демокрация на 1-ви ноември

Честит празник! Темите в предаването днес: Известни бургазлии бяха отличени по повод Деня на будителите, за висотата на духа и отговорността да съграждаш ценности - ще чуем Недялко Йорданов, Симеон Димитров, Светла Стоева и Петър Куцаров. Украинци отново..

публикувано на 01.11.22 в 13:59

Булевард Демокрация на 31-ви октомври

Темите в предаването: Как преброяването ще се отрази на броя на мандатите, отговор от адвокат Михаил Хаджиянев, председател на РИК Бурга на последните избори. Среща, на която ще се обсъжда развитието на Слънчев бряг и бъдещето му, ще се проведе в..

публикувано на 31.10.22 в 14:24