Ева в неделя

Женската зона в морския ефир за уикенд релакс!
Лайф стайл предаване, в което звездите на една ръка разстояние споделят в ефира на Радио Бургас – успешни и популярни мъже и жени повдигат завесата на личния си живот и бъдещите си планове.
Рубриката „ Адам срещу Ева“ посвещаваме на митовете и клишетата във връзките. Всяка неделя от 13:00 до 15:00ч. предлагаме още мода, светски репортажи, горещи клюки, седмичен хороскоп и страхотна  музика, които да заредят с настроение за новата седмица.
„Ева в неделя“ –духът на истинската почивка с Радио Бургас в компанията на водещите Петя Янакиева и Елена Димитрова.

Публикации

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ ОТ 13 ДО 15 Ч:

Животът е един, а и без това минава толкова бързо. Струва си да направиш всичко по силите си, за да си щастлив. Всеки ден. А в неделя, щастливите мигове трябва да са по много за  всички! Не забравяйте, че днес е изборен ден и е наше право и граждански..

публикувано на 09.06.24 в 11:30

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ ОТ 13 ДО 15 Ч:

Не винаги е необходимо да се търси смисъл в живота. Понякога се опитвайте да намерите удоволствие в него. Неделята е ден подходящ за това и ние ви каним на релакс и сладки приказки в следващите 2 часа. Звукорежисьор е Ваня Желева, водещ е Стефка..

публикувано на 26.05.24 в 11:30

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ НА 19 МАЙ!

На вълните на Ева в неделя ще се носим в лежерния следобед. Ето с кого ще ви срещнем днес: Бургазлийката Мери Мутафчиева е нашата специална Ева днес, поводът е новата песен на група „Мери бойс бенд“, които приветливо ни казват „Здравей“. С нея..

обновено на 19.05.24 в 10:38

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ НА 12 МАЙ!

Джентълмените не говорят за пари, а елегантните жени – за цени… Е, красотата няма цена, казват още дамите, които не излизат от бутиците, а модата и елегантната визия е във фокуса ни в неделния следобед в ефира на БНР – Бургас, с..

публикувано на 12.05.24 в 09:28

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ ОТ 13 ДО 15 Ч:

Честит Великден! Христос Воскресе! Днес е най-сияйният християнски празник - Възкресението на Исус Христос , символ на победата над смъртта и обещанието за вечен живот. Не забравяйте истинската радост е в простите неща, които нямат цена. Каним..

публикувано на 05.05.24 в 11:00

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ НА 28 АПРИЛ!

Цветята са усмивката на земята! Честит имен ден на всички, които носите имена на цветя! Днес отбелязваме големия християнски празник Цветница! А още цвят в неделния следобед добавяме и в ефира на БНР - Бургас с най-женското предаване „Ева в..

публикувано на 28.04.24 в 10:00

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 21 АПРИЛ!

На вълните на БНР-Бургас в хладната априлска неделя се носим лежерно и по домашни пантофи. Затова пък сме ви приготвили много цветни събеседници с интересни тези за нещата от живота и пътя към щастието.  Как икономиката и политиката определят..

обновено на 21.04.24 в 10:35

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" ОТ 13 ДО 15 Ч.:

Истинската тайна на щастливия живот е да изпитваш удоволствие от малките неща в ежедневието. Насладете се на днешната неделя! Каним ви на релакс и сладки приказки за два часа в ефира на БНР – Бургас. Звукорежисьор е Ваня Желева, водещ е Стефка..

публикувано на 14.04.24 в 11:30

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ ОТ 13 ДО 15 Ч.:

В живота има три капана, които отнемат щастието - съжаление за миналото, тревога за бъдещето и неблагодарност за настоящето. За това живейте истински днес и се насладете на неделята! Каним ви на релакс и сладки приказки в следващите две часа...

публикувано на 24.03.24 в 11:30

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ НА 17 МАРТ!

На Сирни Заговезни в лежерния неделен следобед ще се носим заедно на вълните на БНР-Бургас между 13 и 15 часа. Днес ще бъдем справедливи и ще разделим двата часа на предаването 50 на 50 за жени и мъже. В първия ще ви срещнем с фотографа, журналисти..

обновено на 17.03.24 в 11:40