Ева в неделя

Женската зона в морския ефир за уикенд релакс!
Лайф стайл предаване, в което звездите на една ръка разстояние споделят в ефира на Радио Бургас – успешни и популярни мъже и жени повдигат завесата на личния си живот и бъдещите си планове.
Рубриката „ Адам срещу Ева“ посвещаваме на митовете и клишетата във връзките. Всяка неделя от 13:00 до 15:00ч. предлагаме още мода, светски репортажи, горещи клюки, седмичен хороскоп и страхотна  музика, които да заредят с настроение за новата седмица.
„Ева в неделя“ –духът на истинската почивка с Радио Бургас в компанията на водещите Петя Янакиева и Елена Димитрова.

Публикации

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" ОТ 13 ДО 15 Ч:

Щастието е тогава, когато това, което мислим, това, което казваме и това, което правим, са в хармония.  Щастлива неделя ви пожелаваме днес – звукорежисьорът Стефан Генчев и аз, Стефка Бакърджиева.  Каним ви на релакс и сладки приказки в ефира на БНР..

публикувано на 29.01.23 в 11:30

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ НА 15 ЯНУАРИ:

Най-красиви са щастливите момичета! Добре дошли в женската зона за уикенд релакс на 15-ти януари! Споделяме най-любопитното от седмицата и се радваме на свежи срещи с интересни хора в днешното издание на „Ева в неделя“. До три следобед в ефира на..

публикувано на 15.01.23 в 10:54

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ ОТ 13 ДО 15 ЧАСА:

Щастието не е в това, което получаваш, а в това, което подаряваш на другите. Днес подарете на най – близките си внимание, уважение и обич и така денят ви ще е бил прекрасен. А ние ви каним да бъдете в приятна компания във времето за релакс и сладки..

публикувано на 08.01.23 в 11:30
Мария Касимова - Моасе

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ НА 25 ДЕКЕМВРИ

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ НА 25 ДЕКЕМВРИ: Честито Рождество Христово! На Коледа се случват чудеса! Като например готвенето да ви се получи…Но не преяждайте, не храната а радостта от влизането  на Исус Христос в живота на християните е истинският..

публикувано на 25.12.22 в 12:02

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ НА 18 ДЕКЕМВРИ:

Оцеляваш с това, което получаваш, но живееш с това, което даваш, беше казал философски някой. Вие днес дайте повече внимание и любов на близките си и отделете специално внимание на себе си, защото е време за релакс и сладки приказки по БНР – Бургас!..

публикувано на 18.12.22 в 11:30
Евелин Костова

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 11-ТИ ДЕКЕМВРИ

Снежанки пръскат чар, а Дядо Коледовци подаряват най-новите модели от всичко по много…Споделяме това вълшебно предколедно време, донякъде комерсиално, но пък мило и уютно, в неделния следобед. Започва „Ева в неделя“ -   времето за уикенд релакс,..

публикувано на 11.12.22 в 11:00

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" НА 4 ДЕКЕМВРИ СЛЕД 13 ЧАСА!

Писателката Йоана Вълчева ще разкаже днес в Бургас своята история за написването и издаването на трите си романа. Срещата е под надслов “Моят път - стъпки от думи” от 17.00 часа в Регионална библиотека "Пейо Яворов". Анонсът обещава една различна..

публикувано на 04.12.22 в 11:19

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ ОТ 13 ДО 15 ч.:

Обичайте тези, които са добри с вас, прощавайте на тези,които ви нараняват и вярвайте, че хубавото предстои! Прекрасна неделя ви желаем днес и ви каним да бъдете с нас във времето за релакс и сладки приказки на БНР – Бургас , звукорежисьор е Стефан..

публикувано на 27.11.22 в 11:30

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" ОТ 13 ДО 15 НА 20 НОЕМВРИ!

Човек и добре да живее един ден се жени и е редно да го направи със стил! За повечето жени сватбения ден е дълго мечтан, затова искат всичко да е перфектно. Редица от професионалисти правят така, че ритуалите и последващия ги купон да преминат по мед..

публикувано на 20.11.22 в 11:07

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 13-ТИ НОЕМВРИ

Знаете ли каква е тайната на вечната младост - да живееш добродетелно, да ядеш бавно и да лъжеш за възрастта си… С интересни хора и още по-вълнуващи сюжети навлизаме на територията на най-женското предаване „Ева в неделя“! В зоната за уикенд..

публикувано на 13.11.22 в 11:32