Ева в неделя

Женската зона в морския ефир за уикенд релакс!
Лайф стайл предаване, в което звездите на една ръка разстояние споделят в ефира на Радио Бургас – успешни и популярни мъже и жени повдигат завесата на личния си живот и бъдещите си планове.
Рубриката „ Адам срещу Ева“ посвещаваме на митовете и клишетата във връзките. Всяка неделя от 13:00 до 15:00ч. предлагаме още мода, светски репортажи, горещи клюки, седмичен хороскоп и страхотна  музика, които да заредят с настроение за новата седмица.
„Ева в неделя“ –духът на истинската почивка с Радио Бургас в компанията на водещите Петя Янакиева и Елена Димитрова.

Публикации

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" НА 1 ОКТОМВРИ!

Във времето на "Ева в неделя" между 13 и 15 часа по традиция ви срещаме с цветни и смислени хора.  Ще чуем писателката Виргиния Захариева. Несебър и морето са част от детството й,  добавяме обаче още някои събития с автобиографичен привкус от култовата..

публикувано на 01.10.23 в 11:53

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ НА 24 СЕПТЕМВРИ

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ НА 24 СЕПТЕМВРИ: Казват, че есента е най-красивата усмивка на природата… Дойде ли есен, не ходете в бижутерията, за да видите злато. Отидете в парка! Е, изпратихме лятото, но в последната неделя на септември сме запазили..

публикувано на 24.09.23 в 11:00

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" ОТ 13 ДО 15 Ч.:

Бъдете доволни от това, което имате! Радвайте се на нещата такива, каквито са. Когато осъзнаем, че нищо не липсва, целият свят ни принадлежи! Екипът ни днес ви желае прекрасна неделя и ви кани на релакс и сладки приказки – звукорежисьор е Ваня Желева,..

публикувано на 17.09.23 в 11:30

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" НА 3 СЕПТЕМВРИ:

Времето неусетно и безвъзвратно отлита. Откраднете ако можете най-хубавото от него и не отлагайте, бъдете щастливи! И неделята бърза днес, за това не пропускайте да и се насладите в приятна компания и с любими занимания, а ние ви каним на релакс и сладки..

публикувано на 03.09.23 в 11:30

„ЕВА В НЕДЕЛЯ“ НА 20 АВГУСТ

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ НА 20 АВГУСТ: Всяка жена мечтае за две неща - Две мъжки ръце да я хванат за талията. И второ - да има талия… Усмихваме неделния следобед с истории за красавици, музика и добра храна в ефира на БНР – Бургас. Това е..

публикувано на 20.08.23 в 11:42

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ НА 13 АВГУСТ!

На вълните на БНР-Бургас лятото продължава по августовски. Топло е, но листата прегарят. Чудно е за плаж, но вятърът бързо сменя флага от зелен на червен. И като, че започваме да живеем на още по-бързи обороти от предчувствието за край на любимия..

публикувано на 13.08.23 в 09:29

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" ОТ 13 ДО 15 Ч.:

Мечтите са всъщност обещания, дадени на себеси. И се сбъдват за онзи, който държи на думата си. Ако днес сте си мечтали за спокойствие дано да го имате, а ние ви каним на релакс и сладки приказки в ефира на БНР – Бургас! Звукорежисьор е Стефан Генчев,..

публикувано на 06.08.23 в 11:30

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ ОТ 13 ДО 15 ч:

Трябва да вярвате във възможността за щастие, за да бъдете щастливи! Прекрасна неделя ви желаем днес с хубави мигове и приятна компания. Каним ви на релакс и сладки приказки с БНР – Бургас, звукорежисьор е Стефан Генчев, водещ е Стефка Бакърджиева...

публикувано на 16.07.23 в 11:00

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" НА 9 ЮЛИ!

Лято, море и плаж-това е естествената последователност на живота в неделния ден през юли. И се надяваме нищо да не помрачи или намокри плановете на хилядите стекли се за уикенда на Южното Черноморие. На вълните на БНР-Бургас в "Ева в неделя"..

публикувано на 09.07.23 в 11:18

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" ОТ 13 ДО 15 Ч.:

Всичко в живота е просто, повярвайте ми! Този, който знае как да му се наслаждава, той е щастлив! Прекрасна неделя ви желае екипът ни днес. Каним ви на релакс и сладки приказки в следващите 2 часа. Звукорежисьор е Стефан Генчев, аз съм Стефка..

публикувано на 25.06.23 в 11:30