Ева в неделя

Женската зона в морския ефир за уикенд релакс!
Лайф стайл предаване, в което звездите на една ръка разстояние споделят в ефира на Радио Бургас – успешни и популярни мъже и жени повдигат завесата на личния си живот и бъдещите си планове.
Рубриката „ Адам срещу Ева“ посвещаваме на митовете и клишетата във връзките. Всяка неделя от 13:00 до 15:00ч. предлагаме още мода, светски репортажи, горещи клюки, седмичен хороскоп и страхотна  музика, които да заредят с настроение за новата седмица.
„Ева в неделя“ –духът на истинската почивка с Радио Бургас в компанията на водещите Петя Янакиева и Елена Димитрова.

Публикации

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" ОТ 13 ДО 15 Ч:

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" ОТ 13 ДО 15 Ч.: Здравейте в неделя! Ако искате да разберете думата щастие, приемете я като награда, а не като цел. Бъдете себе си и търсете малките неща в живота, те ще ви донесат радост! Време е за релакс и сладки..

публикувано на 01.05.22 в 12:10

В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА ВЕЛИКДЕН ОЧАКВАЙТЕ!

Христос Воскресе! Празничният поздрав, с който християнския свят ликува, отправяме от ефира на "Ева в неделя" днес-предаването, което винаги съпътства най-хубавите моменти в живота. На Великден срещите ни от 13 до 15 часа са цветни и изпълнени с..

публикувано на 24.04.22 в 10:19

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ ОТ 13 ДО 15 Ч.

С годините разбираш, че щастието не идва с удоволствието, а със спокойствието ... Спокойна неделя днес в компанията на Ева, която ще предложи интересни гости и сладки приказки! -   Балерината Даниела Туртуманова ще ни разкаже за любовта си към..

публикувано на 03.04.22 в 11:30

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ ОТ 13 ДО 15 Ч.

Щастието не е вещ за притежание, то е нагласа, състояние на ума. Открийте го днес в лежерния ден, топлото капучино и следобеден сладкиш, а ние ще ви поканим в приятна компания на сладки приказки. Ето и гостите в предаването ни днес:..

публикувано на 20.03.22 в 12:00

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ ОТ 13 ДО 15 ЧАСА НА 13 МАРТ:

Шеснадесет омъжени дами ще се борят за титлата Мисис Бургас 2022-ра. Конкурсът по традиция ще се състои в навечерието на Благовещение, а тази година той има и благотворителна кауза, насочена към майките с деца, който идват у нас от Украйна...

публикувано на 13.03.22 в 11:40

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ ОТ 13 ДО 15 Ч.

Няма нужда да търсим щастието на близо или далече, ако не се научим да го отглеждаме вътре в себе си. Днес се отпуснете, починете си и се насладете на неделята! Време за релакс и сладки приказки по БНР – Бургас!   Ето срещите, които сме ви..

публикувано на 20.02.22 в 11:30

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" СЛЕД 13 ЧАСА НА 13 ФЕРУАРИ!

13-ти, но не петък, а неделя е и сигурни сме, че никакви фатализъм не тегне над почивния ден, който се случи твърде студен за разходки. Уютната компания на „Ева в неделя“ предлагаме в следващите два часа: Ще ви разкажем как театралният фен Маруся..

публикувано на 13.02.22 в 12:30

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 6-ТИ ФЕВРУАРИ

Само истинска жена, може да си измие косата, без да си развали грима! Здравейте и добре дошли на територията на „Ева в неделя“! Започваме с усмивка времето за уикенд релакс, където ви предлагаме всичко шарено и любопитно от седмицата. До три..

публикувано на 06.02.22 в 10:29

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ ОТ 13 ДО 15 Ч:

В студената януарска неделя няма нищо по – хубаво от чаша капучино, парче домашен сладкиш и време за почивка! Добавете и приятна компания и така денят ви ще е прекрасен! Ето с кого ще ви срещнем в предаването днес: -   Бургазлийката..

публикувано на 23.01.22 в 11:30

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 2-РИ ЯНУАРИ

Всяко ново начало ни изпълва с очакване и надежда за бъдещето. Затова народът е казал „Нова година – нов късмет”. Вярваме, че всички проблеми ще останат в миналата, а тази година ще открие през пред нас нови хоризонти. Започваме с нови надежди и..

публикувано на 02.01.22 в 09:40