Ева в неделя

Женската зона в морския ефир за уикенд релакс!
Лайф стайл предаване, в което звездите на една ръка разстояние споделят в ефира на Радио Бургас – успешни и популярни мъже и жени повдигат завесата на личния си живот и бъдещите си планове.
Рубриката „ Адам срещу Ева“ посвещаваме на митовете и клишетата във връзките. Всяка неделя от 13:00 до 15:00ч. предлагаме още мода, светски репортажи, горещи клюки, седмичен хороскоп и страхотна  музика, които да заредят с настроение за новата седмица.
„Ева в неделя“ –духът на истинската почивка с Радио Бургас в компанията на водещите Петя Янакиева и Елена Димитрова.

Публикации

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" ОТ 13 ДО 15 Ч:

Дано да сте си забъркали една прекрасна неделя! Добавете й нежност, обич, внимание, усмивки, вяра, надежда и любов и всичко ще е на ред. Каним ви на релакс и сладки приказки в предаването "Ева в неделя".  Ето и темите и гостите в предаването ни..

публикувано на 16.10.22 в 11:30

ОЧАКВАЙТЕ В "ИСТОРИИ ЗА ДОБРОТО" ОТ 17 ДО 18 Ч:

„Истории за доброто“е ново предаване в ефира на БНР - Бургас, което ще се излъчва всяка неделя от 17 до 18 часа.  В него ще ви разказваме за положителните примери и каузи в ежедневието ни. Ще търсим доброто и хората, които го правят и ще ви срещаме с..

публикувано на 09.10.22 в 15:00

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" ОТ 13 ДО 15 НА 9 ОКТОМВРИ!

Не искаме да пускаме лятото, затова с удоволствие се връщаме към него. Правим го в минутите на „Ева в неделя“ със сборника „Голи и солени“, чийто съставител е Жанина Драгостинова. И както се казва в анотацията на книгата- в него 23 истории ни връщат..

публикувано на 09.10.22 в 11:55

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 2-РИ ОКТОМВРИ

Всички мъже са недоволни от това как харчат парите им жените и правителството. Разликата е само в това, че открито недоволстват само от правителството… Е, днес имаме право на избор, за да не сме недоволни. А в деня на вота, добре дошли в днешното..

публикувано на 02.10.22 в 12:29

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" СЛЕД 13 ЧАСА НА 25 СЕПТЕМВРИ!

Истински подарък от есента е днешният ден-слънцето свети ласкаво и не допуска никакви лоши мисли да минават през главите ни, напротив, всичко носи енергията и красотата на жълто-червено-кафявите цветове, които ни заобикалят. Цветни и смислени ще са и..

публикувано на 25.09.22 в 12:42

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ ОТ 13 ДО 15 Ч.:

Най-хубавите моменти от живота не могат да бъдат уловени и прибрани. Единственият начин да ги увековечите е да им се насладите, когато се случат. Прекрасна неделя ви желаем  днес, време е за релакс и сладки приказки в ефира на БНР - Бургас...

публикувано на 18.09.22 в 12:10
Лияна Панделиева

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 11-ТИ СЕПТЕМВРИ

Знаете ли, че при покойната кралица Елизабет Втора е служила жена, която е носела същия номер обувки като на кралицата, за да разтъпква новите й обувки. Това обаче не важи за останалите дами от кралския двор, които са обречени на мазоли и болка от..

публикувано на 11.09.22 в 11:56

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" НА 4 СЕПТЕМВРИ:

Животът не изисква от нас да сме най-добрите, а само да даваме най-доброто от себе си. Днес се постарайте да релаксирате истински, да се порадвате на малките неща и да бъдете щастливи с хората около себе си! Ето и темите и гостите в предаването ни..

публикувано на 04.09.22 в 12:00

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 21-ВИ АВГУСТ

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 21-ВИ АВГУСТ Най-красиви са щастливите момичета, казва Одри Хепбърн…Е, момичета бъдете щастливи, за да сте красиви. А това става с любов, вдъхновяващи преживявания и красиви моменти. Търсим ги и в днешното издание..

публикувано на 21.08.22 в 11:32

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" ОТ 13 ДО 15 Ч:

Понякога трябва да забравиш това, което си е отишло, да цениш повече онова, което ти е останало, и да очакваш с радост онова, което тепърва ще дойде... Какво ще кажете за една приятна, спокойна и мързелива неделя! Време е за релакс и сладки приказки в..

публикувано на 14.08.22 в 11:45