Ева в неделя

Женската зона в морския ефир за уикенд релакс!
Лайф стайл предаване, в което звездите на една ръка разстояние споделят в ефира на Радио Бургас – успешни и популярни мъже и жени повдигат завесата на личния си живот и бъдещите си планове.
Рубриката „ Адам срещу Ева“ посвещаваме на митовете и клишетата във връзките. Всяка неделя от 13:00 до 15:00ч. предлагаме още мода, светски репортажи, горещи клюки, седмичен хороскоп и страхотна  музика, които да заредят с настроение за новата седмица.
„Ева в неделя“ –духът на истинската почивка с Радио Бургас в компанията на водещите Петя Янакиева и Елена Димитрова.

Публикации

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" ОТ 13 ДО 15 Ч.:

Щастието никога не закъснява. Просто ние понякога бързаме. Щастлива неделя и по спокойно в деня за почивка. Направете си чай, забъркайте сладкиш и се отдайте на релакс и сладки приказки. Ще ви ги предложим в следващите 2 часа в „Ева  неделя“...

публикувано на 19.11.23 в 11:30

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ НА 12 НОЕМВРИ!

Не едва, а цели две са нашите специални Еви днес. Те са млади и талантливи, вече познават вкуса на славата, но и на упорития труд. Маргарита Стойкова и Петра Църноречка са главните героини в новия български филм „Диада“. Как влязоха в продукцията на..

публикувано на 12.11.23 в 11:17

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" ОТ 13 ДО 15 Ч.:

"Щастието трябва да бъде настояще. Домът топъл. Любовта трябва да бъде взаимна. А сезонът...няма значение какъв ще е сезонът" е казал Ерих Мария Ремарк и е прав! Порадвайте се на днешната неделя, каним ви на релакс и сладки приказки. В изборния ден не..

публикувано на 29.10.23 в 11:30

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ НА 15  ОКТОМВРИ!

Знаете ли, че усмивката прави жените по-привлекателни, отколкото гримът…Дами, спокойно можете да преустановите пръскането на пари за грим. В изследване специалисти са установили, че 70 процента от участвалите в него мъже намират за по-атрактивни..

публикувано на 15.10.23 в 11:09

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" ОТ 13 ДО 15 Ч.:

Настоящето е това, което минава неусетно по край нас, докато премисляме миналото и се тревожим за бъдещето. Затова насладете се на неделята – помързелувайте, помечтайте и бъдете в приятна компания! Каним ви на релакс и сладки приказки в следващите 2..

публикувано на 08.10.23 в 11:30

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" НА 1 ОКТОМВРИ!

Във времето на "Ева в неделя" между 13 и 15 часа по традиция ви срещаме с цветни и смислени хора.  Ще чуем писателката Виргиния Захариева. Несебър и морето са част от детството й,  добавяме обаче още някои събития с автобиографичен привкус от култовата..

публикувано на 01.10.23 в 11:53

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ НА 24 СЕПТЕМВРИ

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ НА 24 СЕПТЕМВРИ: Казват, че есента е най-красивата усмивка на природата… Дойде ли есен, не ходете в бижутерията, за да видите злато. Отидете в парка! Е, изпратихме лятото, но в последната неделя на септември сме запазили..

публикувано на 24.09.23 в 11:00

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" ОТ 13 ДО 15 Ч.:

Бъдете доволни от това, което имате! Радвайте се на нещата такива, каквито са. Когато осъзнаем, че нищо не липсва, целият свят ни принадлежи! Екипът ни днес ви желае прекрасна неделя и ви кани на релакс и сладки приказки – звукорежисьор е Ваня Желева,..

публикувано на 17.09.23 в 11:30

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" НА 3 СЕПТЕМВРИ:

Времето неусетно и безвъзвратно отлита. Откраднете ако можете най-хубавото от него и не отлагайте, бъдете щастливи! И неделята бърза днес, за това не пропускайте да и се насладите в приятна компания и с любими занимания, а ние ви каним на релакс и сладки..

публикувано на 03.09.23 в 11:30

„ЕВА В НЕДЕЛЯ“ НА 20 АВГУСТ

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ НА 20 АВГУСТ: Всяка жена мечтае за две неща - Две мъжки ръце да я хванат за талията. И второ - да има талия… Усмихваме неделния следобед с истории за красавици, музика и добра храна в ефира на БНР – Бургас. Това е..

публикувано на 20.08.23 в 11:42