Ева в неделя

Женската зона в морския ефир за уикенд релакс!
Лайф стайл предаване, в което звездите на една ръка разстояние споделят в ефира на Радио Бургас – успешни и популярни мъже и жени повдигат завесата на личния си живот и бъдещите си планове.
Рубриката „ Адам срещу Ева“ посвещаваме на митовете и клишетата във връзките. Всяка неделя от 13:00 до 15:00ч. предлагаме още мода, светски репортажи, горещи клюки, седмичен хороскоп и страхотна  музика, които да заредят с настроение за новата седмица.
„Ева в неделя“ –духът на истинската почивка с Радио Бургас в компанията на водещите Петя Янакиева и Елена Димитрова.

Публикации

ЕВА В НЕДЕЛЯ ОТ 13 ДО 15 ЧАСА НА 1 НОЕМВРИ:

Честит Ден на народните будители! Създаден след Освобождението като ден, който изразява необходимостта на българите да почетат паметта на възрожденците си, но не само на революционерите, както е модерно да се казва сега - тези на първа линия, а и на..

публикувано на 01.11.20 в 10:03

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ ОТ 13 – 15 Ч:

Някой е казал, че „щастието е като пеперуда, която ако гониш винаги се изплъзва.Но яко седнеш тихо, може да кацне точно върху теб!“. Седнете удобно, направете си капучино, помечтайте и мислете за хубавите неща в живота, а ние в предаването ни..

публикувано на 18.10.20 в 12:15

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 11-ТИ ОКТОМВРИ

"Класиката е нещо, чиято стойност може само да се увеличи с времето и притежава качества, които са практически вечни..." Практически тя не умира и е винаги на мода. От класическата къса черна рокля, през винтидж стила и дори класическият балет. Ето..

публикувано на 11.10.20 в 11:50

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 20-ТИ СЕПТЕМВРИ

"Красотата ще спаси света." Радвайте се на живота, а не на неговия смисъл. И ние се радваме на неделния следобед и си пожелаваме най-доброто. Ако имате нужда и от щипката магия - добре дошли във времето за уикенд релакс - „Ева в неделя“. Всичко..

публикувано на 20.09.20 в 10:26

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ ОТ 13 – 15 Ч:

Скъпи дами, знаете ли, че клюките за една жена тръгват или от мъже, който не могат да я имат, или от жени, който не могат да бъдат като нея.Бъдете себе и и останете в нашата компания – време е за релакс и сладки приказки! Ето и акцентите в..

публикувано на 13.09.20 в 11:56

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" ОТ 13 ДО 15 Ч:

Голямо щастие не ни е нужно. Нека да е малко, но да е всеки ден .Днешният напълнете с интересни преживявания, време за релакс и приятни срещи. Неделя е и ви каним да бъдем заедно след 13 часа в интересна женска компания! - Хилда Казасян ще гостува в..

обновено на 23.08.20 в 12:09

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 16 АВГУСТ!

Специалната ни Ева днес е певицата Силвия Кацарова, която отбеляза 45 години на сцена с голям концерт в Бургас. Оперната прима Еделина Кънева ни споделя лятното си настроение, а спомена за един голям актьор възкресяваме след 14 часа заедно с журналиста..

публикувано на 16.08.20 в 12:35

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ ОТ 13 ДО 15 Ч:

Здравейте в поредната лятната неделя на юли – прекрасен ден за почивка, море, релакс, приятна компания и „сладки приказки“! Не мислете много, не правете планове, не си поставяйте граници, защото най – ХУБАВИТЕ неща в живота се случват неочаквано!..

обновено на 19.07.20 в 12:02

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" ОТ 13 ДО 15 Ч:

Здравейте в неделя , 28 юни. Денят е подходящ да направите нещо хубаво за себе си и да се почувствате специални. И повярвайте г олямо щастие не ни е нужно, нека да е малко, но да е често. Огледайте се и ще го видите в малките неща! В..

обновено на 28.06.20 в 12:11
мода фотография

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 14-ТИ ЮНИ

"Не знам кой е изобретил високите токчета, но всички жени му дължат много", казва признателно Мерилин Монро. Е, в неделята на 14-ти юни нашите мисли вървят повече в посока джапанки и плажно облекло, но винаги е подходящо да поговорим за..

публикувано на 14.06.20 в 09:39