Ева в неделя

Женската зона в морския ефир за уикенд релакс!
Лайф стайл предаване, в което звездите на една ръка разстояние споделят в ефира на Радио Бургас – успешни и популярни мъже и жени повдигат завесата на личния си живот и бъдещите си планове.
Рубриката „ Адам срещу Ева“ посвещаваме на митовете и клишетата във връзките. Всяка неделя от 13:00 до 15:00ч. предлагаме още мода, светски репортажи, горещи клюки, седмичен хороскоп и страхотна  музика, които да заредят с настроение за новата седмица.
„Ева в неделя“ –духът на истинската почивка с Радио Бургас в компанията на водещите Петя Янакиева и Елена Димитрова.

Публикации

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 20 ЮНИ!

Оптимисти сме и вярваме, че лятото все някога ще дойде и по нашите географски ширини,  астрономическото настъпва още утре, на календара се надяваме да обърне страничката категорично. Затова и търсим цветовете на лятото днес. В „Ева в неделя“..

публикувано на 20.06.21 в 12:54

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ НА 13 ЮНИ:

Бъдещето ти се нуждае от теб, миналото ти – не! За това запълни неделята с време за релакс, приятни преживявания и интересни срещи! -   Ева в предаването ни днес ще е Ина Мархолева, която е „Кралица на Бургас“. 20 – годишната..

публикувано на 13.06.21 в 11:50

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" ОТ 13 ДО 15 Ч.:

Здравейте в днешната прекрасна неделя! Дано да е за вас изпълнена със спокойствие и време за релакс. Някой беше казал, че „ животът е един и не е много дълъг, затова е важно да правиш колкото се може повече неща, които те карат да се чувстваш..

публикувано на 16.05.21 в 11:30

ОЧАКВАЙТЕ В "АКЦЕНТИ" НА 25 АПРИЛ!

Здравейте в днешната неделя – Цветница е! Прекрасен празник с много именници, които заслужават внимание и поздрав и ден на пролетта и цветята, на надеждата и вярата. Празнува се след Лазаровден и една седмица преди Великден. Празникът е познат още..

публикувано на 25.04.21 в 11:30

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" СЛЕД 13 ЧАСА НА 18 АПРИЛ!

Ако са ти останали само две монети, похарчи едната за хляб, за да ти даде живот, а другата похарчи за цвете, за да придадеш смисъл на този живот! Приписват тази поговорка на мъдрите китайци, а на цветята посвещаваме час от днешната ни среща - първо..

публикувано на 18.04.21 в 10:10

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 21 МАРТ!

Със зимни температури посрещнахме астрономическата пролет. Дръвчетата цъфнаха, първите щъркели кръжат в небето. То обаче остава все така сиво и студено и съвсем я няма онази топла, чакана и сънувана пролет, която да ни подари новото начало и..

публикувано на 21.03.21 в 13:29

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" ОТ 13 ДО 15 Ч.:

Истинската мъдрост на живота е да можеш да откриеш най-прекрасните неща на всеки ден...Неделята   носи усещането за спокойствие, релакс и приятни емоции. Добавете им сладки приказки от „Ева в неделя“ и няма да сбъркате! Ето и срещите в..

публикувано на 14.03.21 в 11:30

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" ОТ 13 ДО 15 Ч:

Здравейте в неделя следобед! Забравете за проблемите, за прането, чистенето, за бързащото време   и леките неволи в ежедневието. И не забравяйте - не са важни тези, които те нараняват, важни са тези, които те карат да се усмихнеш отново! ❤ Ето..

публикувано на 21.02.21 в 12:28

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" ОТ 13 ДО 15 Ч:

Всичко, което ни прави щастливи, е простичко! Забравете за чистенето, готвенето и прането днес е неделя, ден за почивка, капучино и парче торта в компанията на БНР – Бургас! Ето и срещите, които ще ви предложим в предаването ни днес: -..

публикувано на 07.02.21 в 11:30

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ СЛЕД 13 ЧАСА!

Бахър - голям студ. Модър-син за цвят, ясен за време, весел за характер. Сполай!-благодаря, жив да си. Тези и други диалектни думи, които сме забравили, но придават толкова цвят и емоция на езика ни, възкресява Виктория Бешлийска в блога си „По дирите..

публикувано на 17.01.21 в 12:19