Ева в неделя

Женската зона в морския ефир за уикенд релакс!
Лайф стайл предаване, в което звездите на една ръка разстояние споделят в ефира на Радио Бургас – успешни и популярни мъже и жени повдигат завесата на личния си живот и бъдещите си планове.
Рубриката „ Адам срещу Ева“ посвещаваме на митовете и клишетата във връзките. Всяка неделя от 13:00 до 15:00ч. предлагаме още мода, светски репортажи, горещи клюки, седмичен хороскоп и страхотна  музика, които да заредят с настроение за новата седмица.
„Ева в неделя“ –духът на истинската почивка с Радио Бургас в компанията на водещите Петя Янакиева и Елена Димитрова.

Публикации

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" СЛЕД 13 ЧАСА!

Шеф Валентина Вълкова, победител от последния  сезон на Hell's Kitchen, гостува в „Ева в неделя“. Бургазлийката разказва за предстояща серия кулинарни изяви в родния град, нейният почерк в кухнята и какво става с голямата награда.  Прекрасната..

публикувано на 07.08.22 в 09:42
Розалина Попова

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 31-ВИ ЮЛИ

Ако една жена не е права, по-добре отидете и ѝ се извинете, казва френска поговорка…  Добре дошли в  най-женското предаване „Ева в неделя“!  В зоната за уикенд релак до три следобед в ефира на БНР - Бургас  очаквайте: Най-романтичните неща се случват на..

публикувано на 31.07.22 в 10:33

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" ОТ 13 ДО 15 Ч:

Не е нужно животът да е перфектен, за да е прекрасен! Достатъчно е да бъде цветен. Цветна неделя ви пожелаваме днес и ви каним да останете с нас във времето за релакс и сладки приказки. Звукорежисьор е Ваня Желева, водещ е Стефка Бакърджиева. Ето и..

публикувано на 24.07.22 в 12:00

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ СЛЕД 13 ЧАСА!

Най-сетне една неделя, която напълно се покрива с очакванията за лято, бе никакво "но". Горещо е и няма какво се лъжем-никаква инфлация не може да спре българина да стигне до морето, независимо дали в Гърция или у нас. Даже и кредити се вземат заради..

публикувано на 17.07.22 в 12:00

ОЧАКВАЙТЕ В "АКЦЕНТИ" НА 11 ЮЛИ:

Днес сложете най-чаровната си усмивка, поканете най-хубавите си мисли, дайте воля на въоръжението си… понеделник е! Добро утро от БНР – Бургас! Ето и темите в сутрешната ни програма от 7 до 10 ч.: -   В рубриката ни „Тема на деня“ - един..

публикувано на 11.07.22 в 06:30

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ ОТ 13 ДО 15 Ч:

Чудесата се случват въпреки всичко. И колкото повече е въпреки, толкова са по – чудесни..... В днешната неделя открийте своето чудо и се насладете на прекрасния ден, а ние ще ви предложим интересни гости  и сладки приказки: -..

публикувано на 10.07.22 в 11:45
Християна Лоизу

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 3-ТИ ЮЛИ

За да изглеждаш като богиня са необходими 20 минути. Но за да изглеждаш естествено са нужни три часа… За тайните на женската красота, модата и всичко шарено и любопитно от седмицата ще си говорим и днес в най-женското предаване „Ева в неделя“! На..

публикувано на 03.07.22 в 09:35

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" СЛЕД 13 ЧАСА НА 26 ЮНИ!

Специалната ни Ева днес е Йоана Стефанова. На какво са символ короните от конкурсите за красота, как грозните патета се превръщат в красиви лебеди, за мечтите на момичетата днес, еманципацията и „Ергенът“-за всичко това ще говорим с 19-годишата..

публикувано на 26.06.22 в 11:19

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 12 ЮНИ!

Мария Статулова е нашата специална Ева. Бургас се гордее с нея и я направи преди години свой почетен гражданин. Оказа се обаче, че корените на актрисата са от Средец и това даде основание на общината, водена от кмета Иван Жабов да я обяви за почетен..

публикувано на 12.06.22 в 12:10

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ ОТ 13 ДО 15 Ч.:

”Хубаво е да си припомняме, че някои от най-хубавите мигове в живота ни все още не са се случили" е казал Хорхе Букай. Желаем ви да ги преживеете днес! Звукорежисьор е Стефан Генчев, водещ е Стефка Бакърджиева. Ето теми и гостите в предаването..

публикувано на 05.06.22 в 12:00