Ева в неделя

Женската зона в морския ефир за уикенд релакс!
Лайф стайл предаване, в което звездите на една ръка разстояние споделят в ефира на Радио Бургас – успешни и популярни мъже и жени повдигат завесата на личния си живот и бъдещите си планове.
Рубриката „ Адам срещу Ева“ посвещаваме на митовете и клишетата във връзките. Всяка неделя от 13:00 до 15:00ч. предлагаме още мода, светски репортажи, горещи клюки, седмичен хороскоп и страхотна  музика, които да заредят с настроение за новата седмица.
„Ева в неделя“ –духът на истинската почивка с Радио Бургас в компанията на водещите Петя Янакиева и Елена Димитрова.

Публикации

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ СЛЕД 13 ЧАСА:

В слънчевата, но много студена неделя кой не си мечтае за едно топло диванче, мекичко одеалце с коледен мотив, книга със сюжет от далечна дестинация или епоха, която да отмие целия спомен за ковид, грип, цени на тока и хляба. Сигурно съм, че ви е нужда..

публикувано на 19.12.21 в 11:26

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" ОТ 13 ДО 15 Ч:

Здравейте в неделя – денят за почивка и добро настроение. С годините разбираме, че щастието не идва с удоволствието, а със спокойствието ... Време за релакс и сладки приказки в компанията на БНР-Бургас! Ето и  и темите и гостите в предаването..

публикувано на 12.12.21 в 12:00

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 5-ТИ ДЕКЕМВРИ

У всяка жена има по малко Мерилин... понякога Монро, понякога Менсън… Добре дошли във времето за уикенд релакс „Ева в неделя“. Предлагаме ви всичко шарено и любопитно от седмицата. До три следобед в ефира на БНР - Бургас   очаквайте:..

публикувано на 05.12.21 в 10:43

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" СЛЕД 13 ЧАСА НА 21 НОЕМВРИ!

В „Ева в неделя“ днес ще ви срещнем с едно от най-популярните артистични семейства на България. Певицата Богдана Карадочева и композитора Стефан Димитров, десетилетия заедно вървят през живота, преминали през всякакви перипетии и пътувания. Наскоро ги..

публикувано на 21.11.21 в 00:18

ОЧАКВАЙТЕ В "АКЦЕНТИ" НА 17 НОЕМВРИ:

Здравейте в началото на делника. Сряда е! Няма нужда да бързаме – ако нещо трябва да се случи, то ще се случи. В точното време, на точното място, с правилния човек и поради правилната причина. Добро утро Ето и темите в сутрешната ни програма от 7..

публикувано на 17.11.21 в 06:30

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" ОТ 13 ДО 15 Ч:

Здравейте в днешната неделя! Изборна е за България и важна за бъдещето ни, за това гласувайте с мисъл и сърце.  Всеки ден трябва да правим нещо, за да накараме сърцето си да се усмихне..., не е късно днес да усмихнете своето 🍁☕🍩🍀 Ето и темите и..

обновено на 14.11.21 в 12:45

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 7-МИ НОЕМВРИ

Красотата, казват е от женски род и няма възраст… Красота откриваме и в есента, в малките неща, около нас, както и във времето за уикенд релакс „Ева в неделя“. Предлагаме ви всичко шарено и любопитно от седмицата. До три следобед в ефира на БНР -..

публикувано на 07.11.21 в 10:05

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ НА 24 ОКТОМВРИ!

Младата певица RIA е нашият специален гост в предаването на 24 октомври! След като дебютната й песен „Нашата мечта“ тази седмица оглави националната седмична класация за българска поп и рок музика на БНР Топ 20, сега ще разберем докъде се простират..

публикувано на 23.10.21 в 13:47

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" ОТ 13 ДО 15 Ч:

Здравейте в неделя! Някой беше казал, че нещата никога не са такива, каквито са. Те винаги са това, което човек прави от тях. Защо днес не си направите една прекрасна и уютна неделя! Препоръчвам ви капучино, сладкиш с ябълки и приятна компания! Време..

публикувано на 17.10.21 в 12:00

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 10-ТИ ОКТОМВРИ

Есента носи със себе си различни нюанси за ново начало, което да ни даде топлина, уют и най-вече самочувствието да сме себе си, със своите предпочитания, мечти и цели. С отминаването на лятото и захлаждането на времето се оказва, че е дошло време и..

публикувано на 10.10.21 в 09:14