Ева в неделя

Женската зона в морския ефир за уикенд релакс!
Лайф стайл предаване, в което звездите на една ръка разстояние споделят в ефира на Радио Бургас – успешни и популярни мъже и жени повдигат завесата на личния си живот и бъдещите си планове.
Рубриката „ Адам срещу Ева“ посвещаваме на митовете и клишетата във връзките. Всяка неделя от 13:00 до 15:00ч. предлагаме още мода, светски репортажи, горещи клюки, седмичен хороскоп и страхотна  музика, които да заредят с настроение за новата седмица.
„Ева в неделя“ –духът на истинската почивка с Радио Бургас в компанията на водещите Петя Янакиева и Елена Димитрова.

Публикации

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 3 ОКТОМВРИ!

На вълните на лежерното неделно безгрижие се носим между 13 и 15 часа в ефира на БНР-Бургас. Очакват ни срещи със смислени хора, които имат с какво да ни усмихнат и замислят. Нашата специална Ева днес е Ана Боянова, поетеса и певица, с нейните..

публикувано на 03.10.21 в 11:32

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" ОТ 13 ДО 15 Ч:

Здравейте в неделя, 12 септември! Някой беше казал, че нещата, които имат значение в живота са хората, които обичаш, спомените, които оставяш в другите и тези, които взимаш със себе си. Днес се заобиколете с приятели и си създайте хубави преживявания,..

публикувано на 12.09.21 в 12:00
Тони Димитрова

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 5-ТИ СЕПТЕМВРИ

Септември е тук и ни настройва поетично, въпреки хладната си прегръдка. Според модните брандове дори червеното в косите отново се връща на мода. Така, че да дадем повече цвят на неделята и с времето за уикенд релакс „Ева в неделя“. Предлагаме ви..

публикувано на 05.09.21 в 09:39

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ ОТ 13 ДО 15 Ч:

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" ОТ 13 ДО 15 Ч.: Здравейте, някой беше казал, че „човек е щастлив, само когато е на точното си място и с точните хора.“ Дано при вас днес да е точно така, защото неделята си заслужава да бъде преживяна с удоволствие,..

публикувано на 22.08.21 в 12:18

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 8-МИ АВГУСТ

Златните момичета от художествената гимнастика за пореден път доказаха, че българските жени са златни, след поредното отличие на нежния ни пол на игрите в Токио. Е, както се казва мъжът може да е главата на къщата, но жената е шията… Така, че..

публикувано на 08.08.21 в 10:33

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 25-ТИ ЮЛИ

  Плажна неделя е пред нас, усеща се аромат на море и слънцезащитен крем по крайбрежната алея. А докато вие избирате пред огледалото тоалетите и аксесоарите за зашеметяващ летен външен вид, започва времето за уикенд релакс „Ева в неделя“. Всичко..

публикувано на 25.07.21 в 09:43

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 18 ЮЛИ!

В „Ева в неделя“ днес сме на вълните на лятото-дрескодът е цветна рокля или бански. Лазарина Михайлова, Мария Диомова и Мария Танева са дизайнерките, които ще ни докоснат до блясъка на модата, от тях ще почерпим идеи и ще сверим часовника на модните си..

публикувано на 18.07.21 в 10:13

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ ОТ 13 ДО 15 Ч:

Здравейте в слънчевия и топъл 11 юли! Ден за море, почивка и … избори. Намерете време за релакс, интересни срещи, приятна почивка, но и гласувайте, защото днес България избира 46 – я си парламент! Ние пък ви предлагаме приятна компания и хубава..

публикувано на 11.07.21 в 12:00

РАДИОМАГАЗИНЧЕ НАДЕЖДА: София Близнакова с идеи как да зарадвате децата

Доброто е около нас и може да предизвика добро! Доказа го фейсбук групата „Купи подарък от майка на дете с увреждане“, в която майките с нелека съдба показват снимки на ръчно направени от тях сувенири - подаръци, ръкоделия, плетива, а..

публикувано на 04.07.21 в 15:00

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 27-МИ ЮНИ

Лятото е време за смели решения и неочаквани комбинации. За да се чувствате уверено и комфортно, трябва да сте в крак с времето. А докато избирате пред огледалото тоалетите и аксесоарите за зашеметяващ летен външен вид, започва времето за уикенд..

публикувано на 27.06.21 в 09:19