Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ НА 24 СЕПТЕМВРИ

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ НА 24 СЕПТЕМВРИ:

Казват, че есента е най-красивата усмивка на природата… Дойде ли есен, не ходете в бижутерията, за да видите злато. Отидете в парка! Е, изпратихме лятото, но в последната неделя на септември сме запазили слънцето в себе си. Цветовете на седмицата пък събираме в сладки приказки в ефира на БНР Бургас от един до три следобед. Това е времето за уикенд релакс „Ева в неделя“.

Изпращаме лятото с блясък и красота. Най-красивите омъжени бургазлийки, победителки от конкурса „Мисис Черно море“ 2023 г. ще са в студиото на БНР Бургас - Диана Велева, Десислава Тошева и Нуртен Чаушева. Заедно с тях ще е и организаторът на събитието дизайнерът Йордан Бъчваров.  

 Кое е най-актуалното за тази есен – модните съвети за трендове и аутфит ни дава Калина Енчева.

Може ли човек да бъде оркестър – отговорът ни дава световният шампион по бийтбокс Александър Деянов – Skiller  . Връщаме го към детските му години и зората на първите му опити със звуците. А той ни разказва как се разгонва цяла глутница кучета само със звук.

Ароматите и цветовете на Индия превземат експоцентър „Флора“ в Бургас с първото издание на търговското изложение „INDIAN SHOPPING FESTIVAL”. Какво предлага базарът – разговаряме с Красимира Лазарова, която е част от организаторите от българска страна. 


Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 11 ДЕКЕМВРИ!

Годината си отива и вече отправяме поглед към следващата. Кои са ключовите инфраструктурни проекти на които ще заложи през 2024 година Община Поморие? Кметът Иван Алексиев ще е наш събеседник след новините в 8 часа. Дигитализираната магистърска програма в Бургаския свободен университет по „Морско право и крайбрежни територии” е първата по..

публикувано на 11.12.23 в 07:07
Снимка:Вирджния Рекърдс

Flowers на Miley Cyrus на върха в годишния чарт на Мюзик пойнт

Грамаданският хит на Flowers на Miley Cyrus оглави годишната класация на предаването Мюзик Пойнт за хитовете на Америка и Великобритания. Flowers, която прекара 10 седмици на номер едно в Щатите и толкова на Острова е с най-силни показатели от комбинирани годишни анализи. В Топ 20 на Мюзик Пойнт за 2023-а са включени най-добре..

публикувано на 10.12.23 в 21:05

ОЧАКВАЙТЕ В "ИСТОРИИ ЗА ДОБРОТО" ОТ 17 ДО 18 Ч.:

Отново сме готови да ви разкажем за положителни примери и каузи в ежедневието ни, да ви срещнем с добри хора и да ви  заредим с положителни емоции. Звукорежисьор е Мариян Райнов, водещ е Стефка Бакърджиева.  В предаването ни днес: -  В рубриката "Добротворци в действие" ще ви разкажем кампанията " Под ари вечеря на пенсионер в..

публикувано на 10.12.23 в 15:00

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" ОТ 13 ДО 15 Ч.:

Всъщност студените месеци могат да бъдат вълшебни, ако има кой да ти топли сърцето. Топла и споделена неделя ви пожелаваме днес и ви каним на релакс и сладки приказки в ранния следобед! Звукорежисьор е Алекс Пенев, водещ е Стефка Бакърджиева. Ето темите и гостите в предаването днес: -   Интересно дамско присъствие, което ще спечели вашето..

публикувано на 10.12.23 в 11:30

„Ден до пладне“ на 9-ти декември

Акценти в обзорното предаване „Ден до пладне“ на БНР- Бургас от 9.00 ч. до 12.00 ч. : -   Какви важни проекти предстоят за Бургас- ще научим от кмета Димитър Николов; -   Защо са толкова лоши резултатите на учениците от ПИЗА? -   Какви са причините за обезлюдяването в Странджа? -   Разказваме и за живеещите на улица..

публикувано на 09.12.23 в 08:52

Булевард Демокрация на 8-ми декември

Началото на предаването даваме с един регионален проблем от Созопол. Живеещи на ул. "Южна" в местността Буджака сигнализираха за затруднен достъп до домовете си. Улицата е разкопана след изпълнението на частен ВиК проект и съпътстващи го строителни и археологически дейности.  Неутрализирана е престъпна група за разпространение на наркотици,..

публикувано на 08.12.23 в 14:48

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 8 ДЕКЕМВРИ!

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 8 ДЕКЕМВРИ! Да се прозяваш със затворена уста - това е едно от малкото неща, които всеки научава в Университета… Добро утро на 8-ми декември и честит студентски празник! Борим прозявките с кафе, а навлизаме в делника с най-важното от ефира на БНР – Бургас. През 1916 г. за първи път патронният..

публикувано на 08.12.23 в 06:54