Диана Николова, Бийч Тенис Бургас

Международен отборен турнир по плажен тенис ще се проведе на 1 и 2 юни в Бургас

Турнирът се организира от Спортен клуб „БИЙЧ ТЕНИС БУРГАС“ с подкрепата на Община Бургас и Българската федерация по тенис. Той ще се проведе в две отделни категории – PRO и AMATEURS. Всеки отбор ще се състои от 10 до 12 души, от които минимум..

обновено на 21.05.24 в 12:18

Хандбалният "Фрегата" е на победа от бронза

Хандбалният "Фрегата" победи отборът на “Осъм” в Ловеч. Момчетата на тандема Добрев/Радев бяха изключително мотивирани за постигане на задължителната победа след като в първия мач от серията допуснаха загуба за бронза в първенството. Мачът в Бургас..

публикувано на 20.05.24 в 14:12

700 ученици от страната спортуваха с Радев в Ямбол

Близо 700 ученици от цялата страна се включиха  в инициативата "Спортувай с президента" и турнира по утринна гимнастика, който се провежда за трети път в Ямбол. В спортните събития взе участие държавният глава Румен Радев. Турнирът по утринна..

публикувано на 18.05.24 в 14:33

Момичета от резидентната грижа "Ронкали" спечелиха куп медали от спортен турнир

Четири момичета от РГДР "Ронкали" спечелиха медали в различни спортни дисциплини по време на Зоналния турнир на Българска спортна федерация за деца и младежи в риск. В състезанието, което се проведе в Стара Загора участваха пет деца от бургаската..

публикувано на 18.05.24 в 09:50

Четвърти турнир „Грифон“ по традиционна стрелба с лък през уикенда на „Туида“ край Сливен

Четвърти турнир „Грифон“ по традиционна стрелба с лък ще се проведе днес и утре в късноантичната и средновековна крепост „Туида“ край Сливен. Над 50 стрелци от цялата страна ще покажат умения в индивидуална и групова стрелба. Началото ще бъде дадено в..

публикувано на 18.05.24 в 08:50

"Спортувай с президента" в Ямбол

Близо 700 ученици от цялата страна ще се включат в инициативата "Спортувай с президента" и в турнира по утринна гимнастика, който ще се проведе за трети път в Ямбол. В спортните събития се очаква да вземе участие и президентът Румен Радев. Турнирът..

публикувано на 18.05.24 в 08:21

Готови са спортните игрища в комплекс “Меден рудник"

В Деня на българския спорт Община Бургас издаде акт 16 за новите спортни зони в комплекс “Меден рудник". Това съобщи в профила си във фейсбук кметът Димитър Николов.  Вече са готови откритите игрища за тенис, футбол, хандбал/баскетбол и..

обновено на 17.05.24 в 13:36

С масов крос Приморско ще отбележи Деня на българския спорт - 17 май

С масов крос община Приморско ще отбележи 17-ти май - Ден на българския спорт. Стартът ще бъде даден от фитнес инструктора Кирил Танев, пред сградата на Община Приморско в 14:00 часа. Ентусиастите от всички възрастови групи ще пробягат трасе от..

публикувано на 16.05.24 в 15:19

Антон Коджабашев обвини предишното управление на щангите за спряното финансиране

Новоизбраният президент на Българската федерация по вдигане на тежести Антон Коджабашев и генералният секретар доц. Димитър Димитров заявиха, по време на предишното управление на федерацията начело с президента Ариф Маджид са извършени много сериозни..

публикувано на 16.05.24 в 14:03

Зала "Младост" ще бъде домакин на боксов турнир за купа "Бургас"

Този уикенд в бургаската спортна зала „Младост“ ще се проведе първият общински турнир по бокс за купа „Бургас“. Сред участниците са бойци от четирите боксови клуба от града, както и клубове от Варна, Сливен, Ямбол, Стара Загора. Мачовете, които ще се..

публикувано на 16.05.24 в 13:44