Вицепрезидентът на Българската федерация по Шотокан води семинар в Бургас

Сенсей Лъчезар Ненов води семинар по Шотокан Карате-До този уикенд в Бургас. В обучението за напреднали каратеки ще се включат състезатели от клубовете „Ронин“ и „Сейкен“. Вицепрезидентът на Българската федерация по Шотокан Карате-До Лъчезар Ненов ще..

публикувано на 10.02.24 в 11:01

Женският "Дея Волей" ще играе срещу "Славия" днес

Женският отбор "Дея Волей" ще играе срещу "Славия" София днес.  Софиянките гостуват в зала "Младост" от 18 часа.

публикувано на 09.02.24 в 14:04
архив

Баскетболният „Черноморец“ играе срещу „Шумен“ в домакински мач

На 10 февруари, събота, „Черноморец“ продължава своя поход към първото място в редовния сезон на Националната баскетболна лига (НБЛ) в домакински мач срещу „Шумен“. Началото в зала „Бойчо Брънзов“ е от 19 часа. Следващата среща на бургазлии е на 16..

публикувано на 09.02.24 в 12:25

“Дея Волей“ надигра с 3:2 гейма ЦСКА

Бургаският „Дея Волей“ надигра с 3:2 гейма ЦСКА, при гостуването си в София. Това е пореден триумф за отбора и втора победа над червените тази година, след полуфинала за Купата на България. „Дея Волей“ продължава да е едноличен лидер в Суперлигата с..

публикувано на 07.02.24 в 11:47

Баскетболните "Черноморец" ще играят срещу "Шумен" тази събота

„Черноморец“ продължава своя поход към първото място в редовния сезон на НБЛ в домакински мач срещу „Шумен“. Началото в зала „Бойчо Брънзов“ е от 19 часа на 10 февруари, събота.  Следващата среща на бургазлии е на 16 февруари, петък. Тогава те ще..

публикувано на 07.02.24 в 10:51
Нургюл Салимова

Салимова започна тренировъчен лагер за Турнира на претендентките

Нургюл Салимова започна подготовката си за Турнира на претендентките за шахматната корона при жените, която ще се проведе през април в Торонто. 20-годишната Салимова ще мери сили със седем от най-добрите шахматистки в света за възможността да спори за..

публикувано на 05.02.24 в 14:53

Александър Маджуров, президент на "Дея спорт": Кадеду остава, стиснахме си ръцете!

Франческо Кадеду остава старши треньор на Дея спорт. Това обяви президентът на волейболния отбор Александър Маджуров ден след като наставникът заяви, че напуска поради липсата на уважение от страна на отбора. За предаването "Неделен стадион" на..

публикувано на 04.02.24 в 16:37

Треньорът Кадеду напуска "Дея спорт"?

Старши треньорът на волейболния отбор на Дея спорт (Бургас) - Франческо Кадеду обяви, че напуска тима. Като причина италианецът посочи липса на уважение от страна на играчите в тима. "Не искам да говоря за мача. Това беше моят последен..

публикувано на 04.02.24 в 09:46

Загуба за Кузманов в първия двубой срещу Босна за купа "Дейвис"

Димитър Кузманов отстъпи с 1:2 сета – 6:3, 3:6, 4:6, пред Нерман Фатич в първия двубой от дуела между националните отбори на България и Босна и Херцеговина за тенис Купа „Дейвис". Срещата в ТК „Авеню" в Бургас продължи близо два часа и половина и предложи..

публикувано на 03.02.24 в 18:15
снимката е илюстративна

Зала "Младост" приема два мача от родния волейболен елит

Два волейболните мача предстоят днес в зала "Младост". Женският тим на "Дея Спорт" приема столичния гранд ЦСКА. Двубоят е от 15:00 часа. Той е от осмия кръг в Демакс Висша лига. Гвоздеят на програмата е дербито от 14-ия в Супер Волей при мъжете между..

публикувано на 03.02.24 в 09:54